Magazin > Odnosi in prosti čas
16810 ogledov

Astrologija: Ljubezen med temi znamenji je večna

seks, ljubezen Profimedias
Ali med te srečneže spadate tudi vi in vaš partner?

Ta astrološka znamenja se najbolje dopolnjujejo, zato so spori med njimi redki, ko pa se pojavijo, jih rešujejo na miren način.

Oven – Ribi
Ovni so dinamični, močni in motivirani. Ribice so občutljive, intuitivne in dobro organizirane. Ko se ta dva znaka združita, drug drugemu dajeta točno to, kar potrebujeta. Ribe potrebujejo ob sebi stabilno osebo, nekoga, ki jih bo postavil nazaj na realna tla, saj so sanjači, ovni pa se odlično razumejo z ljudmi, ki jih znajo opomniti na lepoto enostavnih stvari v življenju. Ovni in ribe se lepo dopolnjujejo. Med njimi je neverjetna kemija.

Lev – Tehtnica
Lev je družaben in ima rad pozornost, tehtnica pa je ljubezniva in prijateljska. Skupaj predstavljata idealen par. Tem za pogovor jima nikoli ne zmanjka, imata ogromno skupnih interesov – skratka, značajsko sta si na nek način zelo podobna. Levu je všeč prijazna narava tehtnice, ki po drugi strani ljubi levov karizmo.

Devica – Vodnar
Devica je pazljiva in previdna, vodnar pa napreden in izviren. Drug drugega navdihujeta in spodbujata k drugačnemu razmišljanju. Kadar sta skupaj, gledata dokumentarce, poslušata muzikale in razpravljata o zanimivih temah. Ta par se tako dobro razume, da bo ostal skupaj za vse večne čase.

Dvojček – Strelec
Oba ljubita svobodo in avanture. V družbi drugega jim ni nikoli dolgočasno. Njuna zveza je podobna razburljivemu potovanju. Ti dve znamenji sta izredno kompatibilni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.