Magazin > Odnosi in prosti čas
67 ogledov

Čas je, da gresta narazen

moški ženska par postelja Shutterstock
Čeprav vam je hudo in si ne želite storiti usodnega koraka, si ne zatiskajte oči pred znaki, ki kažejo, da je čas za razhod.

V vašem odnosu ni prišlo do velikih pretresov, nič si ne moreta očitati, a vseeno nič ni v redu. Če opazite, da so prisotni naslednji znaki, bo verjetno najbolje, če boste rekli bobu bob. 

1. Prepirata se o vsem
Prepiri v zvezi so nekaj normalnega. Ponavadi se mnenja krešejo o najvažnejših temah. Ko pa postane jabolko spora skoraj vsaka stvar, se morate zavedati, da nekaj ni v redu. 

2. Vedno manj časa preživita skupaj
Vas iz službe nič ne vleče domov? Se raje zatopite v knjigo in svoj svet, kot da bi se posvetili partnerju? Iščete izgovore, da vama ni treba skupaj preživljati prostega časa? Čas bo, da se vprašate, zakaj je temu tako.

3. Vse vas moti
Na začetku zveze sta partnerja ponavadi tako zaljubljena, da ju pri drugemu ne moti nič. Ko pa se prva zaljubljenost ohladi, začneta opažati malenkosti, ki ju spravljajo ob živce. Naj bo to umazana posoda na kuhinjskem pultu, ali umazane nogavice pod posteljo. 

4. Nič več ne seksata
Normalno je, da želja po spolnosti po začetku zveze malce uplahne. Če pa imata partnerja nove in nove izgovore, zakaj se ne greta posteljnih igric, so težave na obzorju. 

5. Partnerja nadomestijo prijateljice
Znak, da v vaši zvezi škripa, je tudi prepogosto druženje s prijatelji ali prijateljicami, namesto s partnerjem. Nič več vam ni do tega, da bi ga spremljali na službene večerje ali zabave prijateljev. 

6. Flirtanje
Vedno večkrat se zalotite, ko strmite v čednega neznanca v trgovini ali se celo spogledujete s prijaznim natakarjem. Če vam flirtanje z drugimi moškimi prija, najbrž niste več zadovoljni s tistim, kar imate. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.