Magazin > Odnosi in prosti čas
37 ogledov

Če naredi pet od teh stvari, ga zapustite

candida par Žurnal24 main
Ste se že spraševali, ali je vaš dragi res pravi za vas, ko pa vam je, kadar sta skupaj, tako lepo? Preverite, kaj dela narobe, da nenehno razmišljate o tem, da bi ga zapustili. In ga nemara tudi boste.

Seveda. Čeden je in postaven, odličen v postelji in kadar sta skupaj, je tako zabavno in lepo. Toda, kaj ko je to le kratek čas, po katerem tako hrepenite, ko pa ga ni ob vas, se sprašujete, ali ga ne bi bilo bolje zapustiti. Potrebujete nasvet? Pojdite naprej, dokler še ni prepozno! Toliko lepših stvari je še pred vami, zato preverite, ali lahko spodnjim znakom pritrdite. Če se najdete vsaj v petih trditvah, je zagotovo čas za korak po samostojni poti.

Vaš dragi vas je zamenjal s sovo, zato meni, da je prav, če se pojavi le v večernih urah, medtem ko ga pravzaprav ne zanima, kje ste in kaj čez dan počnete.

Vse vaše prijateljice mislijo, da za vas ni dober, še posebej tiste, ki so ga imele priložnost spoznati.

Ko vam kaj všečka na Facebooku ali Instagramu, dobesedno znorite od sreče in se sprašujete, kaj se dogaja, saj tega ni storil še nikoli prej.

V redkih trenutkih, ko se družita v javnosti, govori o vseh drugih stvareh, le pogovoru o vaju, o skupni prihodnosti in načrtih se v velikem loku izogiba.

Vsem prijateljem govorite, da ne veste, kje ste, ker niste pripravljene na zvezo, v resnici pa ne veste, kaj pričakovati od vašega dragega.

Zasačili ste se ob dejstvu, da pogosto poskušate pritegniti pozornost z objavo vaših slik na družabnih omrežjih, saj vse ostalo, kar ste poskusile, ni delovalo.

Vsakokrat, ko se ne javi na telefon ali ne odgovori na sporočilo, se vam v mislih odvija en in isti film – da je z drugo.

Še vedno ne veste, kdo so njegovi prijatelji ali kakšni so njegovi starši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.