Magazin > Odnosi in prosti čas
159 ogledov

Česa ne početi med oralnim seksom

seks Profimedias
Dragi moški, so stvari, ki jih ne bi smeli delati, če je vaša partnerica dovolj prijazna, da se spusti na kolena in opravi vam najljubše opravilo.

Orgazem brez najave
Nikoli, ampak res nikoli, je ne presenetite z orgazmom, med tem ko vas oralno zadovoljuje. To so osnove bontona med rjuhami. Povejte ji, da ste že skoraj „na cilju“ in naj se ona odloči, kaj bo naredila. Ta odločitev žal ni vaša.

Potiskanje glave južneje in globje
Če še ni začela z oralnim seksom ali sploh še ne vesta, ali to rada dela ali ne, je nikakor ne primite za glavo in potiskajte proti hlačam. Nobena ženska ne mara tega. Ne da ne marajo, tega ne prenašajo najbolje. Naj se sama odloči, kdaj je čas, da vam nudi oralni užitek. Poleg tega pa nikoli ne potiskajte penisa globje v usta. Bi radi, da vas pobruha?

Poskrbite, da ste čisti
To, da sta prišla do stopnje, ko vam želi nuditi oralni seks, je super. A bodite uvidevni do svoje izbranke ali svoje seks partnerice. Poskrbite, da bo vaš najljubši prijatelj čist in dišeč. Ne, ne parfumirajte ga. Umivajte se redno, tako kot bi to moral delati vsak normalen človek.

Tišina
Med tem, ko se trudi, da bi vam nudila največji užitek, ki vam ga lahko ponudi, ne bodite tiho, kot da ste v cerkvi. Zabrundajte, če ne drugega. Dajte ji vedeti, da opravlja dobro delo in da se vam meša od užitka.

Ne pozabite na vse ostalo
Ko se vaša partnerica od bližje spozna z vašim najboljšim prijateljem, ki ga skrivate v hlačah, ne pozabite, da si tudi ona želi užitka. Ne pozabite, da se lahko igrata tudi tako, da je tudi ona deležna užitka. Ne pustite je, da se spodaj zadržuje preveč dolgo.

"Povleci mi ga!“
Nikoli ji ne ukažite, naj vam ga "povleče“ ali "poje“ ali "posesa“. Malo vseeno popazite na svoje besedišče. Dekle najbrž ne bo navdušena nad vašim ukazom. To so stvari iz filmov za odrasle. Tiste igralke so plačane, da so nad takšnimi stavki navdušene. Pokažite spoštovanje.

Ne obnašajte se, kot da imate pravico do oralnega seksa
Oralni seks je privilegij, za katerega ona odloča, ali ga boste deležni ali ne. Ne nastopite arogantno, češ da ste si ga zaslužili in da vam ga mora nuditi.

Uslugo morate vrniti
Če dekle pričakuje, da bo po tem, ko je ona vas oralno zadovoljila, tudi sama deležna protiusluge, to naredite. Naj se vam v misli ne prikrade pesem Ne grem na kolena. Sicer pa, moški imate radi kontrolo. Vzemite si jo in jo popeljite v adrenalinski park oralnega seksa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.