Magazin > Odnosi in prosti čas
56 ogledov

Česa ne smete reči po seksu

seks miza Shutterstock
Fantastičen spolni odnos lahko v trenutku zvodeni, če prehitro rečete kakšno stvar, ki bi jo bilo bolje zadržati zase.

Določene izjave ne spadajo v posteljo. Čeprav bi radi pokomentirali, se ugriznite v jezik in prepustite občutkom. Z izjavo "In kaj sedaj“ zagotovo ne boste poželi aplavza. Uničili boste vzdušje in čarobnost odnosa spremenili v občutek, da gre le še za eno stvar, ki ste jo odkljukali s seznama. 

Med stavke, zaradi katerih imajo moški nočne more, se zagotovo uvrščajo tudi: "Zakaj si se ustavil?“, "Mnogim se to zgodi“ in "Poskusiva še enkrat?“. To so komentarji, ki zmanjšujejo njegovo moškost in ga dlje časa spominjajo na neuspeh v postelji, kar močno rani njegov ego. 

Čeprav se mogoče ženskam zdi, da izrekajo kompliment, ni priporočljivo, da trenutnega partnerja primerjajo z bivšimi. "Veliko boljši si od mojega bivšega“ jih namreč lahko napelje na misel, da ste med seksom mislili na omenjenega bivšega, medtem ko si je vaš trenutni partner želel, da bi se prepustili dogajanju med rjuhami. 

Določene besede kruto na realna tla postavijo tudi ženske. "Koliko je ura?“ ali "Izpustil sem tekmo“ uničijo razpoloženje po seksu. Velika napaka, ki je ženske ne bodo odpustile, je tudi, če moški med seksom izgovori napačno ime. Od moškega prav tako ne pričakujejo, da bo po fenomenalnem seksu takoj zaspal ali segel po daljincu.

Komentarjev 1
  • Avatar krojac
    krojac 11:53 11.december 2014.

    Iskreno sem hvaležen za nasvete.Delal sem vse naštete napake.Še enkrat hvala