Magazin > Odnosi in prosti čas
28 ogledov

Dejstva o prešuštnikih

varanje seks moški ženska Profimedias
Ste vedeli, da je verjetnost srčne kapi pri prešuštnikih večja kot pri monogamnih ljudeh? Preberite še nekaj neverjetnih dejstvih o nezvestobi.

Za prešuštvo krivi geni
Če vas zalotijo pri varanju, lahko z mirno vestjo rečete, da so krivi geni. Študija univerze Binghamton razkriva, da je kar polovica oseb z genom 'DRD4', ki vpliva na dopaminsko vzburjenje, nagnjena k nezvestobi.

Prešuštnikom videz ni pomemben
Že več raziskav je pokazalo, da prešuštnikom videz ljubimca ali ljubimke ni pomemben. Večina jih je celo povedala, da se jim zdi zakonski partner veliko privlačnejši od osebe, s katero so skočili čez plot.

Kakršna mati, takšna hči?
Raziskava Illicit Encounters, v kateri je sodelovalo 2000 oseb, razkriva, da je kar 73 odstotkov žensk, katerih mati je varala partnerja, že skočilo čez plot.

Presneta sreda
Spletna stran Ashley Madison piše, da se največ skokov čez plot zgodi ob sredah, med 17. in 19. uro.

Nizek glas
Študija, ki je bila objavljena v reviji “Personality and Individual Differences” je pokazala, da ženske ne zaupajo moškim z nižjim glasom, saj verjamejo, da niso zvesti.

Šibko srce
Verjetnost srčne kapi pri prešuštnikih je večja kot pri monogamnih moških, trdi študija univerze v Firencah.

Zlomljen penis
Andrew Kramer, urolog univerze v Marylandu, je med leti 2007 in 2011 obravnaval 16 zlomov penisa. Polvica moških je priznala, da se je nezgoda pripetila med seksom z ljubico.

Varanje je že spogledovaje
Anketa spletne strani Fusion, v kateri je sodelovalo 1000 ljudi (starih med 18-34), je pokazala, da kar 84 odstotkov anketirancev meni, da je prešuštvo že flirtanje po družbenih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.