Magazin > Odnosi in prosti čas
143 ogledov

Devet stvari, ki jih vsak gol moški želi slišati

seks Žurnal24 main
Vse je v glavi, pravijo. Tako je tudi z vznemirjenjem, ki se bo pri moškemu v postelji še povečalo, če mu zašepetate vsaj eno od navedenih stvari.

"Želim te." Logično. Če ne bi bilo tako, se z njim najbrž ne bi srečali v takšni situaciji. Kljub temu ne bo škodovalo, če mu date na znanje, da ste zainteresirani ne glede na njegove (pre)dlakave prsi ali presuhe noge.

"Čudovite roke/zadnjico/trebušček imaš." Hja, saj ne trenira le zaradi zdravja, kajne. Gotovo ga boste dodatno stimulirale, če boste pohvalile videno.

"Vse na tebi je popolno." Takšen pristop vedno vžge, še posebej, če se ne spomnite, kakšen drug kompliment bi mu dale.

"Povej mi, kaj ti je všeč." Povejte mu, da ste pripravljene na eksperimente in sprobavanje novih stvari. Poleg tega; če sprejmete njegove sugestije, bo večja verjetnost, da bo tudi sam sprejel vaše.

"Všeč mi je tvoj penis." Kratko, jasno, direktno.

"Lahko mi narediš, kar te je volja." S temi besedami ga boste dokončno pridobile. Samo - pozor! To povejte na glas le, če tako tudi mislite oziroma če moškemu tudi zares zaupate.

"Imam kondom." Nič slabega ni pri ženski, ki skrbi za svoje in tudi njegovo zdravje.

"Všeč mi je, da te čutim v sebi." Povprečen moški se zaveda, da je tudi njegova oprema povprečna. Želi pa verjeti, da s tem, kar ima, ravna nadpovprečno dobro. Edino ve imate moč, da ga v to prepričate.

"Oh, oh, oh ..." Večini moških v trenutku, ko ste znajde v akciji z vami, ni več do besed. Navdušeno mrmranje in stokanje gotovo pove več kot tisoč besed ...

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.