Magazin > Odnosi in prosti čas
8024 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 15. januarja 2022

astrologija Profimedia
Z energijo Zadnjega krajca boste polni zagona in prijetnih vibracij.

Zanimalo vas bo vse, kar je zanimivo ter rahlo nepredvidljivo in vznemirljivo. V negativnem smislu se lahko pojavita brezobzirnost in želja po prevladi, ki pa jo bo, če želite umirjeno delovati, treba utišati. Ljubezen bo sproščena in vznemirljiva. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dan z energijo Zadnjega krajca vam prinaša same lepe stvari. Sproščeni in nasmejani se boste spomnili na nekoga iz preteklosti, ki vas vedno navdihne in razveseli. Zakaj ga ne bi poklicali.

BIK
Ustvarjalnost in domišljijo boste vnesli v domače okolje, kjer se boste nekaj odločili narediti drugače, popolnoma izven svojih okvirjev. Upajte pa, da se bodo strinjali tudi ostali.

DVOJČKA
Prav je, da imate svoj jaz, vendar lahko pretirano upiranje prebudi ne le trenutne, ampak tudi stare nejasnosti in napetosti. Žalostni boste, saj vam nihče ne bo prisluhnil.

RAK
S prehodom lune v škorpijona prihajajo pritiski in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti, saj vas bodo besede nekoga, ki je čisto drugačen, ves čas vznemirjale.

LEV
Čeprav boste sanjali o ljubezenskih dogodivščinah, se bodo zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nikar ne bodite tako nestrpni, saj se bo vse skupaj kmalu rešilo.

DEVICA
Spoznali boste, da nekaj, kar ste slišali, ni naključno, zato najdite takšno rešitev, ki vas bo na osebnem področju zadovoljila. Želeli si boste sprehoda v naravo, ali kakšne rekreacije v dvoje. 

TEHTNICA
Več časa kot običajno boste zaradi vpliva Zadnjega krajca namenili negovanju svojega telesa in duše. Znali se boste poglobiti v kotičke podzavesti ter jih razumeti na pravi način. 

ŠKORPIJON
Z luno, ki prehaja v vaše znamenje boste izpeljali vse dogovore in uspešno zaključili pomembno z družino povezano situacijo. Paziti boste začeli na prehranjevalne navade.

STRELEC
Tisti, ki ste samski, se boste soočali s praznino in žalostnimi občutki. Vezane strelce čaka s prehodom lune v strastnega škorpijona vznemirljiva situacija, ki bo popestrila dan.

KOZOROG
Čaka vas nekaj novosti znotraj družine, pripravite se, saj ne bodo najbolj prijetne. Samozavest vam bo tokrat v pomoč, ne glede na to, pred kakšnim izzivom se boste znašli. 

VODNAR
Vse, kar se je v zadnjem času podiralo, boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je izkušen. Situacija, v kateri se boste znašli, vas bo spravljala v dobro voljo in vam dajala dobro energijo. 

RIBI
Premislite, saj je na vidiku nekaj, kar lahko vsebuje slabo ozadje, zato s pomembno odločitvijo še malce počakajte. Poskusili si boste razložiti nekaj, kar vas že dlje časa bega.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.