Magazin > Odnosi in prosti čas
3369 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 1. decembra

astrologija
V kakšnem duhu bo minil vaš petek.

OVEN

Splošno:
Na poslovnem področju danes ne boste pokazali vsega, kar bi lahko. Z mislimi boste namreč povsem nekje drugje in zato ne boste pokazali, kako uspešni bi lahko bili v resnici. Čas je, da začnete tako, kot je potrebno. Današnji dan bo primeren za nove podvige. Prepričajte se, da zmorete več in da prav tako želite več. Kmalu se boste znašli na novi poti.

Ljubezen:
V čustvenem pogledu boste danes samski povsem mirni. Zdelo se vam bo, da vas ovirajo le delo in vaše neizpolnjene ambicije. Vezani boste zagotovo srečni v objemu partnerja, saj boste čutili, da vas ta lahko pomiri. Zdelo se vam bo, da je ob vas takrat, ko ga potrebujete in da je sposoben prisluhniti vsaki vaši težavi. Bodite hvaležni.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

Horoskop Magazin Vroči horoskop za teden od 27. 11. do 03. 12. 2017

BIK

Splošno:
Danes boste na delovnem mestu zelo neodločni. Zdelo se vam bo, da se ne morete meriti s konkurenco in da niste sposobni pokazati vsega, kar od vas zahtevajo. Ne bojte se. Tudi tekmeci so lahko koristni. Pokažite, da zmorete in da ste najboljši. Videli boste, da tekmovanje lahko povzroči odličen končni rezultat.

Ljubezen:
Včerajšnji pogovor s partnerjem je obrodil sadove, zato boste danes zelo srečni. Prav je, da pričnete dan z novim, pozitivnim pogledom na svet. Predajte se ljubezni, ki jo imate in pozabite na dvome. Naj postanejo del preteklosti. Tudi samski boste končno čutili, da ste pripravljeni in da lahko mirno nadaljujete svojo pot. Poglejte okoli sebe.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Skušajte se brzdati in skrijte svoje občutke, da ne bodo škodili vašemu delu. Zavedajte se, da se vedno najde nekdo, ki nam ni pisan na kožo, zato ne iščite napak pri sebi in se ne trudite, če veste, da se vaše mnenje o tej osebi ne more spremeniti. Med delom si privoščite krajši oddih, saj ga boste potrebovali.

Ljubezen:
Prav je, da premislite o svojem vedenju, kar se tiče ljubezni. Zagotovo s takim načinom ne boste prišli daleč. Danes boste pokazali, kako ljubosumni in posesivni ste do partnerja. Ne igrajte igre, ki je ne morete dokončati. Svetujemo vam, da se prej umaknete, da ne boste na koncu trpeli prav vi. Razmišljajte z glavo!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

RAK

Splošno:
Podjetje za katerega delate, se lahko trenutno sooča s finančno krizo. Bodite pozorni, saj morda zato zamujajo s plačilom. Od vas bodo nadrejeni zahtevali zares veliko. Dokažite da zmorete, saj ne želite pristati med nezaposlenimi. Nikar se ne smilite sami sebi, ampak pogumno ukrepajte. Videli boste, da bo končni izid za vas dober.

Ljubezen:
Danes boste še vedno oddaljeni od partnerja. Potrudite se zanj in mu dokažite, koliko vam pomeni. Zaskrbljenost zaradi dela in preobremenjenost vaju je oddaljila. Premislite o tem, kako bi ga lahko že danes presenetili. Poskrbite za nove ideje in jih vnesite v vaš partnerski odnos. V večernih urah ga povabite na večerjo ali na razvajanje v dvoje. Samski se posvetite prijateljem, v njihovi družbi se boste sprostili.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Za vas bo prišlo povsem sveže obdobje. Če ste se pred kratkim soočali s težavami in zapleti, bo od sedaj naprej bolje. Danes boste pričeli vneto opravljati delo, a kljub temu delovnik ne bo preveč naporen. Že pred nekaj dnevu ste opravili najnujnejše, kar je bilo od vas zahtevano, zato boste danes lahko povsem mirno in nasmejano reševali naloge. Bravo!

Ljubezen:
Danes boste zelo sumničavi. Zdelo se vam bo, da vam partner ne govori resnice, zato boste razburjeni. Vsekakor ne pretiravajte, saj vam je bilo nekaj zamolčano z razlogom. Prav je, da premislite, koliko resnice lahko dejansko prenesete. Potem boste razumeli. Samski se boste znašli na poti spoznavanja nove osebe. Sprejmite razlike.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Na delovnem mestu se vam bo danes zdelo, da ste odveč. Zdelo se vam bo, da je vaše delo rutina in da ne rastete, saj se ne naučite nič novega. Morda je pravi čas za to, da razmislite o novih nalogah. Pogovorite se z nadrejeno osebo in videli boste, da se vam lahko ponudi nova priložnost. Ne hranite jezika. Počutje: pazite na težave s pljuči in na splošno z dihali.

Ljubezen:
Tudi danes boste zelo prepirljivi. Zdelo se bo, da se s partnerjem enostavno ne strinjata glede določenega materialnega vprašanja. Ne dovolite, da bi finance uničile idilo, ki drugače vlada med vama. Čas je, da pričnete nadzorovati svoja čustva, še posebno tista negativna, ki lahko pridejo na plan ob prepiru. Samski boste danes svoj čas namenili prijateljem.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA

Splošno:
Delovni dan bo stresen, čeprav boste sami opazili napredek, kar vas bo danes razveselilo. Na delovnem mestu se boste zaupali sodelavcu, ki se bo izkazal za dobrega svetovalca. Hvaležni mu boste za modre nasvete, ki vam jih bo dal. V popoldanskih urah se boste osredotočili nase. Pričakujte ogromno fizične aktivnosti. Svojemu telesu se boste zagotovo posvetili.

Ljubezen:
Opazovali boste celotno ljubezensko situacijo, v kateri ste se znašli. Čutili boste, da imate ob sebi osebo, ki je neprecenljiva. Vse na njej vam ustreza, zato jo morate začeti bolj ceniti. Vsekakor ljubiti pomeni sprejeti osebo. Tako njene napake kot njene vrline. Naučite se tega. Samski boste danes svoj čas namenili prijateljem, ki ste jih v zadnjem času zanemarjali.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Ne smete pričakovati čudežev. Pri delu se bodo pojavile nove možnosti, ki jih boste skorajda primorani sprejeti. Toda ne pričakujte takojšnega uspeha. Trenutno se žal ne nahajate v obdobju, ko bi lahko pričakovali takojšne rezultate. Danes se bo v vaši bližini pojavil nekdo, ki vam bo svetoval. Prisluhnite mu, saj potrebujete pogled iz drugega zornega kota.

Ljubezen:
Danes boste samski čutili, da ste oddaljeni od ljubezni. Z mislimi boste povsem drugje, saj se zdi, da vam službene težave ne dajo miru. Vezani se začnite zavedati, da je komunikacija med vama s partnerjem temeljna in da lahko s pogovorom rešita mnogo vprašanj in dvomov. Vsekakor se boste počutili bolje, ko boste svoje težave zaupali svojemu partnerju.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Na delovnem mestu se boste tudi danes soočali s težavami, toda ne skrbite, saj bo rešitev ves čas pred vašim nosom. Res je, da ste v obdobju, ko boste mogli sprejeti določene odločitve. Temu se ne boste ognili, zato je prav, da razmišljate o sebi in o delu, ki ga opravljate. Pred vami je mnogo možnosti, zato se soočite s težavo in se ne smilite sami sebi.

Ljubezen:
Ne verjemite kar vsakemu. Kmalu vam bo jasno, da oseba, ki nosi negativne novice nima dobrih namenov. Predvsem predstavniki moškega spola ne boste imeli razjasnjenih vseh pojmovanj znotraj ljubezni. Vsekakor vas bodo danes premlevali občutki nestabilnosti in dvomi. Zaupajte svojemu partnerju, kako se počutite in videli boste, da lahko na situacijo gledate povsem drugače.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:
Na delovnem mestu ste polni pričakovanj. Morda je čas, da jih omejite, saj se zagotovo ne bodo uresničila v popolnosti. Danes je nov delovni dan, pričnite ga mirno. Ne bodite nestrpni in neučakani, saj boste kmalu dosegli to, po čemer tako hrepenite. Rast na delovnem mestu je pred vami, zgrabite priložnost, bodite optimistični in končni rezultat bo kmalu viden.

Ljubezen:
Danes boste zahtevali, da s partnerjem razjasnita zadeve, saj mnoge odločitve glede dela, študija in potovanj vplivajo na vajino prihodnost. Zagotovo bosta našla pot, saj vaju združuje zelo močna vez. Ne bojte se načeti teme. Pogovor o prihodnosti vama bo koristil, saj bosta s tem utrdila vajino razumevanje in razmerje. Samski boste razmišljali o prihodnosti z določeno osebo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Pri delu se boste morali prav danes sprijazniti z novimi osebami, ki vam bodo nadrejene. Zagotovo bo to čas, ko boste morali držati jezik za zobmi. Ne pokažite slabe volje, ampak ravno nasprotno, bodite dobre volje. Pokažite pripravljenost na delo in delovno vnemo. Ne glede na vse ste tam zato, da ubogate ukaze in opravite delovne obveznosti.

Ljubezen:
Danes se na področju ljubezni ne boste trudili. Morda boste ravnodušni ali pa boste celo otopeli. Vaše počutje bo vplivalo na dojemanje sveta okoli vas, a ne bo vse tako črno, kot se vam bo zdelo. Partner bi vam lahko pomagal in dokazal, da je svet lahko lep, toda tega mu danes ne boste dopustili. Ne belite si glave s stvarmi, ki v resnici v življenju niso pomembne!

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
Trenutno vam primanjkuje družabnosti in tudi z ostalimi zaposlenimi se ne razumete najbolje. Pred vami je možnost timskega dela, zato je prav, da se naučite, kako izboljšati medsebojne odnose. Samo tako bo tudi končni rezultat lahko dober. Danes je dan, ko se boste morali izogniti prepirom. Ne delujte prenaglo. Prav je, da v vaše vedenje vključite tudi malce racionalnosti.

Ljubezen:
Samski boste danes v ljubezni strastni. Vezani boste čutili močno poželenje do partnerke, res pa je, da vam bo področje čustev predstavljalo težave. Zdelo se vam bo, da se ne morete odzvati s tako predanostjo, kot se odziva ona. Ne ustrašite se tega občutka in ne sklepajte prehitro. Pomislite malo in spoznali boste, kako zelo zaljubljeni ste. Navdušenost nad razmerjem se bo ponovno prebudila.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.