Magazin > Odnosi in prosti čas
234 ogledov

Erogene cone, ki jih mora vsak moški poznati

ženska, seksi Shutterstock
Moškim bi včasih koristil zemljevid ženskega telesa, da bi se znali gibati po ženskih erogenih conah. Naslednjih štirih vsekakor ne bi smeli preskočiti.

Od tega, kako dobro poznamo svoje telo in telo svojega partnerja, je velikokrat odvisna kvaliteta našega spolnega življenja. Nekateri deli ženskega telesa lahko ob pravilni "uporabi" vodijo do magičnih zaključkov. Štirje, ki jih tokrat predstavljamo, so ključnega pomena.

Vrat 

Zelo verjetno bi večina moških ob vprašanju, ali lahko naštejejo ženske erogene cone, omenila vrat, saj je ta del telesa pri obeh spolih zelo občutljiv na dotike. Nežni poljubi vratu lahko ogrejejo vse telo, topla sapa na vratu pa lahko povzroči, da od užitka ženski vzdihne vse telo.

Križ

Nežno dotikanje spodnjega dela hrbta prija vsem, če pa ob križ naslonite še vlažne ustnice in začnete deliti nežne poljube, se prebudijo povsem drugačni občutki. Območje tik nad zadnjico je močna erogena cona. Ne bojte se in se ji posvetite z jezikom in ustnicami.

Stopala

Večina žensk sicer ne spada med tiste, ki uživajo, če jim moški nežno poljublja stopala in seslja nožne prste. Pa vendar je na stopalih ena točka, ki povzroči, da se vsem ženskam zašibijo kolena. Ta točka se nahaja na sredini zgornjega dela stopala, ki je zelo občutljivo na dotik. Nežni dotiki s konicami prstov med seksom so lahko razlog za izjemen orgazem. 

Ušesne mečice 

To erogeno cono poznajo čisto vsi moški, a malo je tistih, ki postopajo pravilno. "Zalivanje" ušesa s slino ni ne erotično ne romantično. Predigro boste popestrili tako, da se boste nežno igrali z ušesno mečico. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.