Magazin > Odnosi in prosti čas
325 ogledov

Grozna tašča? Tu so nasveti, kako preživeti…

tašča Profimedias
Vsakdo ve, da so tašče tiste, ki imajo najslabši sloves v celi družini. Če ima vaš izbranec mamo, ki sina ne spusti iz vajeti, se pripravite na izziv, ki pa ne bo lahek.

Kako ravnati, ko najdete sanjskega moškega z mamo iz pekla? Tašče so vedno trd oreh, saj je njihov sinko v hišo pripeljal žensko, s katero se je zapleten in njegova mama bo naredila vse, da ga brani pred kakršnokoli bolečino. Vsekakor je težje tistim, k so v družini nove in njihova mama še vedno ve, da obstaja možnost, da vas ne bo izbral za ženo. Zato se tako tudi obnaša do vas in vam da vedeti, da ste v nečem nesposobni in da ima ona vedno prav.

Le mirno …

V odnos ne smete vstopiti z odporom, dajte ji priložnost in pokažite, da ste prijazni in odgovorni. Če želite živeti mirno življenje, je to vsekakor pravi korak.

Ne popuščajte!

Če se slučajno zgodi, da se z zaščitniško taščo spustite v konflikt, vztrajajte pri svojem, če veste, da imate prav. Najslabše je, da začne popuščati in ji tako pokažete, da ji lahko ugodite tudi takrat, ko vam ni po godu. Vsak konflikt lahko poteka mirno, zato ni treba, da porušita hišo, ker se glede nečesa ne bosta sporazumeli.

Pogled v prihodnost

Si predstavljate, da se s taščo skregate na začetku vajine prekrasne zveze in nato se čez nekaj časa s partnerjem odločitev, da se bosta poročila? Vajini spori se lahko vračajo še leta kasneje, ko niti niso več pomembni. Zato previdno pri konfliktih in izbruhih, pazite, kaj boste rekli, saj se vam vse lahko vrne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.