Magazin > Odnosi in prosti čas
9680 ogledov

Horoskop: S temi nasveti se boste v letu 2021 izognili težavam

Glavobol Profimedia
Astrologi opozarjamo, da leto 2021 ne bo eno od tistih ležernih let, ko z lahkoto poskrbimo zase. Obremenitve bodo povečane, zahteve neizogibne. Preberite, kaj vam horoskop svetuje za boljše počutje.

Oven

Leto 2021 vam utegne prinesti nekaj izzivov v zvezi z vašim počutjem. Predvsem gre za kombinacijo pomanjkanja spanja, napetosti in hitenja. Posledično boste seveda tem bolj dovzetni za različne neprijetnost  že na samem začetku leta, pa tudi še kasneje. Možne pa so tudi poškodbe zaradi neprevidnosti, bolečine v sklepih in zaprtje.

Horoskop vam svetuje načrtovanje svojega časa, pri čemer imejte v mislih, da potrebujete tudi sproščanje. Dobra izbira za vas so športi, pri katerih lahko pride do izraza vaša tekmovalnost.

Bik

V letu 2021 se ne boste mogli ravno pritoževati nad svojim počutjem, čeprav so možne razne manjše odrgnine, ureznine in celo opekline. V določenih obdobjih boste nekoliko na meji izgorelosti, vendar boste znali še pravočasno ustaviti konje in poskrbeti zase. Vaše psihično počutje vam bo enako pomembno kot fizično. In prav je tako!

Horoskop vam svetuje, da se pogosto odpravite v naravo. Vemo, da se težko pripravite k sprehodu, a videli boste, da se vam bo trud obrestoval.

Dvojčka

V februarju in marcu bo priporočljivo nekoliko bolj popaziti na kilograme in na holesterol, sicer pa bo vaše počutje v letu 2021 dokaj dobro. Morebitne težave, ki bodo lahko prišle na dan v posameznih obdobjih, bodo večinoma hitro odkrite, razjasnjene in tudi hitro ozdravljive. Vseeno pa ne bodite lahkomiselni in ne ignorirajte opozoril svojega telesa.

Horoskop vam svetuje, da se včlanite v organizirano vadbo. Ne glede na okoliščine je možnosti dovolj, vi pa ste tudi dovolj iznajdljivi, da boste brez dvoma našli pravo zase.

Rak

Pričakujte nekaj težav in nervoze v tesnih prostorih in v gneči. Najbolj naporni obdobji za vaše počutje bodo ob koncu pomladi in v začetku jeseni. Možne so še zlasti težave s kožo in lasmi, pa tudi poslabšanja živčnih in želodčnih težav. Sicer pa se bodo v letu 2021 zaključile nekatere težave, s katerimi se spopadate že dlje časa.

Horoskop vam svetuje zdravo, uravnoteženo prehrano in dovolj gibanja. Sploh če veliko sedite, se čim prej navadite na redne pavze z razgibavanjem.

Lev

Vaše skrbi in dileme vas bodo večino časa spremljale kot nekakšen oblak, kar bo vplivalo tudi na vaše počutje. To se bo še posebno poznalo pri spanju. Pazite, da ne boste v svojih mislih napihovali skrbi čez vse meje, saj bo to še okrepilo vaše agresivne odzive, za seboj pa lahko potegne tudi glavobole ali prebavne težave.

Horoskop vam svetuje, da se vsaj 3x na teden pošteno spotite. Potrebujete šport, v katerega boste lahko vložili veliko energije, seveda pa bo še tem bolje, če vas bodo pri tem drugi videli in občudovali.

Devica

Večino leta bo vaše počutje dobro, kar se bo  videlo tudi navzven. Kljub temu pa ne pozabite, da bo za ohranjanje dobrega počutja nujno malo več reda. Sicer pa lahko pričakujete predvsem prebavne težave, ki bodo najverjetneje prišle z roko v roki z vašimi čustvenimi vzponi in padci, možna pa je tudi bolečina v hrbtu.

Horoskop vam svetuje, da bodite zmerni pri raziskovanju svojih težav. Iz malenkosti lahko kaj hitro naredite slona in si povzročite dodatne skrbi, ki bodo že na meji hipohondrije.

Tehtnica

Večino leta 2021 bo vaše počutje pod nadzorom. Možne so kakšne manjše zdravstvene težave, pa tudi tiste, s katerimi se spopadate že dlje časa, se bodo najverjetneje nadaljevale, še posebno če so vezane na krvni sladkor ali hormone. Stres bo vplival predvsem na vaš krvni pritisk. Če si že dolgo niste izmerili holesterola, je to priporočljivo čim prej.

Horoskop vam svetuje, da se začnite ukvarjati z jogo. Sploh v letu 2021 bo nadvse primerna za zagotavljanje fizičnega in čustvenega ravnovesja, kar je za vas bistvenega pomena.

Škorpijon

Še posebno od februarja do maja, sicer pa po malem skozi vse leto, bodo vaša prebavila na udaru zaradi stresa. Če boste leto začeli bolni, je tudi to znak, da ste preobremenjeni. Sicer pa vam 2021 prinaša nekaj več težav z nihanjem energije, prav tako pa ne bo odveč, če boste nekoliko bolj pozorni na svoj krvni sladkor.

Horoskop vam svetuje, da bodite zmerni in dosledni. Če že imate svoj najljubši šport, se z njim ukvarjajte redno, v nasprotnem primeru pa je zdaj pravi čas, da ga odkrijete.

Strelec

Vaše počutje bo v letu 2021 zahtevalo nekaj več pozornosti. Pričakovati je nekaj težav, povezanih z bolečino, poleg tega pa tudi nemirno razpoloženje, ki prav tako ne bo ugodno vplivalo na vaše počutje. Še posebno pazite na svoj želodec oziroma na splošno bodite pozorni, kaj jeste. Tudi na alergije ne boste imuni, čeprav ni nujno, da bo šlo za trajne težave.

Horoskop vam svetuje vztrajanje pri zdravih navadah, ki so se že izkazale za koristne v preteklosti. Morda ste jih opustili zaradi zahtev okolice, a zdaj je čas, da jih ponovno obudite.

Kozorog

Na splošno boste imeli v letu 2021 več energije in tudi vaše splošno počutje bo boljše kot v letu poprej. Možne pa so bolečine v križu ali v kolenih, prebavne težave, pa tudi težave v zvezi s sladkorno boleznijo. Na področju spolnosti še vedno velja, da uporabljajte ustrezno zaščito glede na svoje želje po naraščaju in bodite zmerni tudi kadar vam bodo hormoni ponoreli.

Horoskop vam svetuje sproščanje. Deloma lahko to dosežete s telovadbo, vendar bo še bolj kot to pomembno, da se boste znali zares odklopiti od skrbi in premlevanja glede odločitev.

Vodnar

Na področju počutja vas čakajo pozitivne spremembe. Pridobili boste na moči in vitalnosti svojega telesa, hkrati pa si boste gradili tudi pozitivno samopodobo in karizmo. Pazite na svojo držo pri delu, da ne bo prišlo do bolečin v hrbtenici in ramenih. Že v začetku leta boste morali obračunati s svojimi kilogrami in tokrat vam bo šlo dobro od rok.

Horoskop vam svetuje, da poiščite in odpravite negativne vzorce, ki se vlečejo že iz preteklosti. Morda se boste odločili za nov način prehranjevanja ali si izbrali ustrezno vadbo glede na svoje fizično stanje.

Ribi

Vaše dobro počutje bodo v letu 2021 lahko ogrožale predvsem posledice vašega hitrega, nemirnega življenjskega sloga, ki marsikdaj ne bo prav nič prijazen do vašega telesa. Lahko pride do povišanega krvnega sladkorja, holesterola ali kopičenja kilogramov, pa tudi do vnetij in bolečin kot posledica preobremenitve.

Horoskop vam svetuje, da si obvezno vzemite čas zase. Stik z naravo, meditacija in joga so prakse, ki vam bodo zelo ustrezale, da boste imeli več energije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.