Magazin > Odnosi in prosti čas
6475 ogledov

Horoskop: Tem trem znamenjem bo april najbolj naklonjen

sreča
Zunaj že diši po pomladi! A rožice bodo v tem mesecu še zlasti lepo dišale predstavnikom teh treh znamenj, piše Elitedaily.

Dobra novica za vse je, da se bo Merkur 15. aprila spet obrnil, kar pomeni, da ne bo več retrograden. Konec težav s komunikacijo, potovanji … Slaba novica pa je, da se bo 17. aprila začelo obdobje retrogradnega Saturna, 22. aprila pa se obrne tudi Pluton. Norišnice ne bo videti konca … Zdelo se bo, kot bi bili ujeti v peklu, a ne skrbite, saj nas bodo izzivi marsičesa koristnega naučili. Sonce se bo 20. aprila pomaknilo v znamenje bika in nas napolnilo s samozavestjo. Vse se nam bo zdelo bolj razumljivo. Venera pa se bo 24. aprila pomaknila v znamenje dvojčkov in svet se bo spet zdel lepši.

April je najbolj ugoden mesec za ta tri znamenja

Ovni: Pripravljeni ste osvojiti svet
Vaša prva hiša bo črpala energijo Sonca, ki se je pomaknilo v vaše znamenje, zato boste od energije prekipevali. Imeli boste občutek, da ste vsemu kos, zato boste z veseljem sprejeli nove priložnosti in se naučili novih stvari. Podoba v ogledalu vam bo v tem času zelo všeč. Vsem boste želeli pokazati, iz kakšnega testa ste. To samozavest uporabite za doseganje ciljev, o katerih sanjate že dalj časa.

Biki: Vaša karizma vas bo pripeljala zelo daleč
Do 24. aprila bo v vašem znamenju Venera in vam poklonila veliko romantike. Presenečeni boste nad tem, kako enostavno se pogovarjate z drugimi, kako lahkotno najdete prave besede … Počutili se boste odlično in vaše razpoloženje bo nalezljivo. Druge boste magično privlačili. Ko se bo Sonce 20. aprila pomaknilo v vaše znamenje, se boste počutili kot kralj, ki si občudovanje zasluži.

Levi: Obsipavali vas bodo s komplimenti
Venera je v vaši deseti hiši, ki ponazarja družbeni status, kar pomeni, da ste točno tam, kjer si želite biti. Ljubljene osebe vam bodo izpovedovale ljubezen in vam polepšale svet. V tem mesecu bo na plano prišla vas teatralna plat, s katero boste zabavali in prevzeli vse, ki vam bodo prekrižali pot. Uran, vaš planet ljubezni, bo vašemu ljubezenskemu življenju namenil veliko strasti in romantike. Posvetite se partnerju, če ste samski, pojdite ven in se spogledujte.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.