Magazin > Odnosi in prosti čas
4309 ogledov

Horoskop: V katerem mesecu morate biti previdnejši?

ljubezen
Kdaj se morate paziti?

Leto 2018 vsakemu znamenju prinaša lepe in tudi malo manj lepe dogodke. Preberite, v katerem mesecu vas čaka največ pasti. 

Oven
Junij bo za ovne težak mesec, saj bo v ospredju 6. hiša, ki ponazarja zdravje in vsakodnevne odgovornosti. Vzeti si boste morali čas zase in za svoje zdravje. Težko vam bo, saj boste želeli stvari premakniti naprej.

Bik
Sovražite spremembe in ravno teh bo septembra ogromno. Bodite potrpežljivi in prepustite se toku. 

Dvojčka
V vaši 7. hiši (ljubezen in odnosi) bo zaškripalo. Pazite se nesporazumov. Bodite zelo jasni, ko boste govorili o svojih potrebah. 

Raki
Dobra novica, mesec marec se končuje, Merkur pa bo na žalost še vedno retrograden. V tem času lahko pride do težav v komunikaciji, kar vas ponavadi najbolj skrbi. Upočasnite svoj ritem in počakajte. 

Lev
Merkur bo retrograden tudi avgusta, kar pomeni, da lahko pride do nesporazumov. Svojo rojstnodnevno zabavo zato raje načrtujete prej. 

Devica
December bo za vas zelo težaven mesec. Tako v zasebnem kot tudi v profesionalnem življenju vas čakajo konflikti. Globoko zadihajte. Vaši načrti naj bodo ta mesec čim manj zapleteni. 

Tehtnica
Za vas je bil najtežji mesec januar. Ste čutiti pritiske? Kako je bilo z vašim zdravjem?

Škorpijon
Aprila boste bolj občutljivi kot sicer, verjetno zaradi kakšne pretekle zveze. Odrecite se jezi. Življenje je veliko lepše, če znamo oprostiti. 

Strelec
Novembra vas bodo pestile napake iz preteklosti. Prihodnost bo lepša in lažja, če boste za napake prevzeli odgovornost. 

Kozorog
April bo kaotičen, še zlasti na zdravstvenem področju. Če se v zadnjem času niste počutili najbolje, poskrbite zase, in to čim prej.

Vodnar
Julija bosta na udaru vaše zdravje in tudi vaša ljubezenska zveza.  Leto 2018 vam bo sicer naklonjeno, julija pa boste morali stopiti korak nazaj. Nič hudega. To pomeni le, da se boste morali posvetiti področjem, ki ste jih ignorirali. 

Ribi
Poskrbite, da vas maja ne odnese. Popustile vam bodo zavore, in to na vseh področjih. Prizemljite se.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.