Magazin > Odnosi in prosti čas
3838 ogledov

Hrana za neverjetno erekcijo

penis Profimedias
Moški, ki jih je strah, kaj bodo lahko pokazali v postelji, se lahko po zagotovilo za uspeh zatečejo k nekaterim živilom.

Če se bojite, ali bo vaš korenjak stal trden kot most, si pred spolnimi odnosi obvezno privoščite hrano in pijačo, ki bo na vas vplivala kot afrodiziak. Ko bo iz vaših hlač skočil trd korenjak, se boste lahko povsem prepustili dogajanju v postelji in pozabili na morebiten strah, ki vas je pred tem preveval. 

Ena od snovi, ki večajo vzdržljivost in skrbijo za hitrejši pretok krvi, je kofein. Napolnil vas bo z energijo za dolgo posteljno akcijo. Od nekdaj kot odličen afrodiziak slovijo ostrige. Vsebujejo cink in vitamin B6, ki sta ključna za izločanje testosterona. 

Poskusite pojesti pekoče feferone, saj ti poskrbijo, da se razširijo žile in pozitivno vplivajo na kapilare v penisu. Pomembno je tudi, da uživate banane. To sadje je namreč bogato s kalijem, ki je pomemben za vaše srce in krvni obtok. Če vam banane niso všeč, lahko kalij užijete s pomarančami in pečenim krompirjem z olupkom.

Podobno kot viagra deluje tudi rdeče vino. Pri tem pa morate seveda postaviti mejo. Če boste spili več kot dva kozarca vina, boste kaj lahko dobili povsem nasproten učinek od želenega. Prekrvavitev in posledično vašo erekcijo boste izboljšali tudi, če boste jedli čebulo. Poskrbeti morate le za vaš zadah.

Komentarjev 2
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 12:57 05.december 2014.

    za kofein sploh ni res ,morda za tiste ki kave skoraj ne pijejo.koliko krompirja pečenega z olupki sem že pojedel in ni ničesar drugače kot ponavadi.včasih se ne dvigne ker se ti ne da ,pa če se ženska prec razpotegne.odprava ...prikaži več stresa je najboljši afrodiziak ,kar je danes težko sploh za nas navadne smrtnike z 500 eur plače

  • Piran 03:12 30.november 2014.

    Ma ne vem no. Ma jast sem sedaj kar nekaj let brez ženske in nič hudega mi ni. Nekoč ko sem bil še z ženskami sem bil vedno v nekih težavah.