Magazin > Odnosi in prosti čas
70 ogledov

Ime razkriva, kakšen je postelji

seks Profimedias
Številka, ki jo izračunamo iz imena, naj bi razkrivala, kakšen je v postelji.

Najprej si zapišite vse samoglasnike v imenu vašega partnerja in jim dodajte vrednost (najdete jih v okvirčku). Te nato seštejte. Če ste dobili dvomestno številko, števili seštejte, tako, da boste na koncu dobili eno.

Številka 1
Kadar je dobro razpoložen in si seksa res želi, je v postelji precej dober ljubimec. Na žalost spada med lenivce … Je poln izgovorov, da je utrujen in da ima v službi veliko stresa. To je partner, ki bo od vas zahteval veliko potrpežljivosti in truda. Ko pa ga boste le prepričali v seks, bo zelo nežen in strasten ljubimec.
Številka 2
Še enkrat preverite, ali je vaš partner res dvojka … Če je, vam lahko izrečemo le iskreno sožalje. Pravijo namreč, da gre pri teh moških le za "bledo senca ljubimca, ki si ga ženske želijo". Hvali se s svojimi dogodivščinami, čeprav ve, da gre za laži. Če bi si vzel čas in se posvetil sebi in svojim željam, bi morda spoznal, kaj je prava strast. Zato mu pomagajte najti pot do sebe.

Številka 3
Obožuje seks, še zlasti divji seks, a je obenem vedno pozoren na potrebe partnerke. Poskrbel bo za romantično vzdušje in za dolgo predigro. Žal pa ni spontan, kar bi njegovo partnerko lahko začelo čez čas dolgočasiti. Polagamo vam na srce, da v postelji večkrat prevzamete pobudo.

Številka 4
S tem moškim lahko imate krasno spolno življenje, a le, če se vajine posteljne fantazije, interesi in želje ne razlikujejo preveč. Nikoli se ne bo pretvarjal, da mu je nekaj všeč, če mu ni. Ta moški ni pripravljen na kompromise.

Številka 5
To so šarmerji. Pozna vaše želje in že z enim dotikom vas je sposoben popeljati v orgazmične višave. Kolena se vam bodo zašibila že, ko vam bo globoko pogledal v oči ...

Številka 6
V sebi nosi nekaj prvinskega, živalskega … Ljubi seks. Pravijo, da je to zares vražja številka. Ko se vam bo prepustil, ga ne boste sposobne brzdati. Če vam je to všeč, ga takoj zvlecite pred oltar. Strasti v zakonu z njim ne bi smelo manjkati.

Številka 7
Nihče ni tako sočuten kot on. Je pozoren in nežen, tudi v postelji. Ljubi balade in romantiko, a obenem ostaja pravi dedec!

Številka 8
Osem je število neskončnosti, zato ta moški ne pozna meja. Ves čas bi seksal, in to zelo intenzivno. Če ste tudi vi takšni, je idealen za vas. Če niste, ga ne boste mogli zadovoljiti.

Številka 9

Ta številka simbolizira divji seks. Ko bo takšen moški na vas začel sproščati svojo strast, boste imeli občutek, da ste pristali v drugem svetu. On ima seks v krvi, zapeljevanje pa je njegovo drugo ime. Edina težava je, da mu samo to roji po glavi … Ah, nihče ni popoln.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.