Magazin > Odnosi in prosti čas
3146 ogledov

Izberi keltski simbol in razrila se ti bo usoda

Vedeževanje 3 vedeževanje, karte, oglas
Keltski vozli v sebi nosijo magično moč in uroke. Predstavljamo vam šest simbolov in njihov pomen.

Osredotočite se na spodnje simbole in izberite enega.

keltski znak | Avtor: Magical Recipies Magical Recipies


1. Drevo življenja
V vas je veliko potenciala. Vaše korenine so globoko v zemlji, zato si želite trdnih temeljev. Prizemljite se. Več energije, kot je boste črpali iz zemlje, bolj boste uglašeni s svetom, ki vas obdaja, in več energije boste imeli. Pazite na hrbtenico. Povežite se z naravo. Vedno imejte v mislih misel: Kakor zgoraj, tako spodaj.

2. Notranji ogenj
Vozel predstavlja ogenj in feniks, sveto ognjeno ptico. Ste zelo ambiciozna oseba, polna energije in strasti. V vas gori močan ogenj, a vanj ne zlivajte preveč olja naenkrat, saj bo tako hitreje ugasnil. Dolivajte ga počasi, saj boste tako od njega imeli vse življenje korist. Bolj, kot boste izražali svojo strast in kreativnost, bolj zadovoljni boste šli skozi življenje.

3. Veliki zmaj
Z vami govori duh zemlje. Bodite eno z naravo in svetom. Vaša moč je neskončna, vam in drugim lahko zato prinese veliko veselja. Ko boste spoznali, da moč prihaja od znotraj in sama od sebe, boste stvari, ki vas motijo, spremenili. Veliki zmaj govori o povezanosti z naravo in naravnim okoljem. V naravi bi morali preživeti več časa in tako utrjevati svojo moč.

4. Pentagram
Izbrali ste simbol zaščite in osebne moči. Prišel je čas, da uravnotežite svoje življenje – na fizičnem in na duhovnem nivoju. Imate tudi dar magije. Sijete kot zvezda. Razstrupljanje jeter bi za vas naredilo čudeže.

5. Mačji vozel
Delujete hitro in agilno. Ste zelo fleksibilna oseba, obenem pa ne želite, da vas motijo zunanji dejavniki. Svojo pot poznate, čeprav je morda še ne vidite. Hlepite po občutku varnosti. Stopajte počasi. Bolje, kot boste poznali sebe, bolje boste poznali svet.

6. Božanska sončnica
Vaše srce je kot odprta knjiga. Izžarevate toplo in prijazno energijo. Radi pomagate in podpirate druge. V vas je čarovnija, morate jo izraziti. Do uspeha boste najlažje prišli, če boste sproščeni. Sledite soncu in nikoli ne boste zašli. Pazite na kolena. Sproščajte se z dihalnimi vajami.

Komentarjev 1
  • Janez_53 16:58 28.januar 2017.

    Prvič slišim, da se ti usoda lahko RAZRIJE!!!