Magazin > Odnosi in prosti čas
9926 ogledov

Izpovedi Slovencev, ki sta se prepustila užitkom s prijateljicami noči

prostitutka prostitucija Shutterstock
Nekateri iz radovednosti, drugi iz potrebe, tretjim je to fetiš … A to so verjetno le nekateri izmed razlogov, zakaj se moški odločajo, da bodo za užitek plačali profesionalki. To sta o svoji izkušnji s prijateljicami noči povedala mlada Slovenca.

"Bil sem samski, imel sem malo več denarja in sem šel v hišo kjer imaš več na izbiro. Prijatelj mi je omenil, da gre in me povabil zraven. In sem šel. Izbral sem tisto, ki me je najbolj fascinirala, tako komunikativno kot fizično. Cena je bila 70 evrov. Seks je bil dober, ampak ni isto kot z nekom, s katerim imaš čustveno povezavo. Izkušnjo sem ponovil in morda spet ponovim v bližnji prihodnosti," o izkušnji s prostitutko pove mladi Slovenec, ki je vročo seanso opisal takole: "Najprej sva se malo pogovarjala in odšla v sobo, kjer sem se stuširal (pred in po), potem sem se ulegel in se prepustil, da ona začne meni … Poljubljala se nisva in imela sva kondom, tako da me glede spolno prenosljivih bolezni ni skrbelo. Če bi želel analno, bi moral doplačati še dodatnih 100 €, če bi želel končati oralno pa dodatnih 50 €. Meni je bilo dovolj oralno in običajni seks. Dekleta so bile tujke, večinoma iz Romunije in Španije."

Lizanje bradavičke jo je razjezilo

Tako pa je svojo izkušnjo s prodajalko ljubezni opisal naš drugi sogovornik: "Bilo je povsem spontano. S prijatelji smo ga pili v ljubljanski diskoteki, ko nas je prijelo, da bi se še malo bolj zabavali. Sprva so bile vsemogoče ideje, kasneje smo se odločili, da se odločimo za obisk na domu, kje sta uslugo nudili dve gospodični. Na izbiro sem imel temnolasko in svetlolasko. Izbral sem temnolasko. Dobili smo se zjutraj v lokalnem baru. Kakšno urico smo posedali, se pogovarjali, kava in cedevita, da se malo zbistrijo možgani, potem pa smo se mi usedli v taksi ter prišli 10 minut za njima do stanovanja. Stanovanje je bilo urejeno, vsakega je čakala sveža brisača, pod tuš sem skočil drugi, pred tem sem se malo pogovarjal z izbranko. Povedala sva si želje in ponovila omejitve. Soba je bila velika, urejena, postelja, fotelj, damska mizica …  Cena je bila 120 € za malo več kot uro. In pa postrežbo s kavo in pogovorom po uslugi. Tretji je prav tako izbral plavolasko, tako da sem imel ta bonus, da sem jo imel samo zase. Seks je bil zelo dober, na ravni 'več kot prijatelja', brez poljubljanja in orale njej. Vroča predigra s plesom, dober 'blow job', vzela si je čas, seksi vzdihljaji, ambient, vrhunske poze, praktično je ugodila vsem mojim željam. Enkrat me je opozorila, ker sem ji polizal bradavičko, precej jezno, ampak je opravičilo zaleglo in je hitro pozabila na vse skupaj. Bil je zaščiten seks, zato me ni skrbelo nič, brez kondoma tako ali tako ne bi, še toliko bolje pa je bilo, ko sta to obe omenili v lokalu, takoj ko smo se začeli pogovarjati o uslugi. Izkušnje z njo nisem ponovil kljub njenemu povabilu, da zna bit usluga v večernih urah bolj bogato obarvana za enako vsoto. Moram pa reči, da bi v tisti situaciji, ko smo se odločili za to planinarjenje, vse skupaj ponovil natanko tako kot smo storili."

Socialni delavci pravijo, da so nizozemske prostitutke "varnejše" od britanskih. | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Kljub lepi izkušnji, pa priznava, da je imel naslednji dan moralnega mačka: "Nobena ni bila Slovenka, ena je bila Ukrajinka, moja je bila pa Rusinja. Ravno pravšnja za mojo višino, velike temne oči, napeta rit, manjše joškice, ki so sicer izgledale popolne na njej, bolj suha, vendar je bolj zaobljena napeta rit naredila svoje, tako da je bila na splošno gledano prava lepotička. Obe sta znali dokaj v redu govoriti slovensko, tako da ni bilo nobenih napak v komunikaciji, prej je bilo smešno in je že v štartu kazalo na dobro izkušnjo. Jaz tega fetiša seks za plačilo nimam, pri meni je bil razlog, da mi ni ratalo pri enem dekletu, zato mi je praznjenje jajc zadišalo na drugačen način. Seveda je družba vplivala na to idejo, ker prej takih podvigov ni bilo, naslednji dan mi je bilo celo mogoče malo žal teh 120€. Imel sem hudega moralca, ki pa je bil zvečer s kolegi ob pivu že podvig za razpravljanje."

Komentarjev 4
  • Erik Krivec 20:53 05.avgust 2016.

    Sami strokovnjaki komentirajo! KAj naj rčem, tudi brez denarja in živcev se da živet! ;-P

  • tomaz 13:59 05.avgust 2016.

    ha ha , pa ne sam keša, tud živcev...

  • tomaz 12:54 05.avgust 2016.

    Če si želiš seksa je to najcenejša varianta. To je kakor sendvič, ko si lačen ga kupiš in poješ in dokler nisi zopet lačen, ti ne pride na misel. Vmes te pa nihče ne nadleguje in ne sekira.