Magazin > Odnosi in prosti čas
192 ogledov

Kaj kupiti tehtnici, kaj strelcu …

astrologija Shutterstock
Ne veste, kaj bi svojim najdražjim položili pod božično smreko? Pomagajte si z astrologijo.

Kaj si pod božično smreko želijo posamezna astrološka znamenja?

Oven
Pri nakupovanju imejte v mislih, da se ovni zelo radi gibajo. Izogibajte se darilom oziroma okraskom, ki nimajo funkcije in na katerih se bo na omari nabiral prah. Raje jim kupiti bon za fitnes center ali trgovino s športnimi pripomočki, tudi števca prevoženih kilometrov za kolo bodo veseli. Med ovni naj bi bilo veliko ljubiteljev rož, ki se vsaj enkrat na leto lotijo prenove balkona ali vrta, zato se bodo razveselili tudi vrtnarskega orodja in rož.

Bik
Bike odlikuje njihov praktičen pogled na svet, zato jih obdarite z uporabnimi darili, na primer kuhinjskimi pripomočki. To znamenje ima tudi velik čut za umetnost in lepoto, zato jih lahko razveselite tudi s kakšno lično vazo ali okvirjem za slike. A tudi takšna darila morajo biti uporabna, sicer bodo hitro pristali v kleti.

Dvojčka
Gre za zelo fleksibilno in radovedno znamenje, ki pogostokrat menjava hobije. Razveselili se bodo bona za adrenalinski park, a tudi vstopnice za muzej. Tudi glasba jih veseli, zato se pozanimajte, katere zgoščenke si želi.

Rak
Rakom vlada Luna, zato so pripadniki tega znamenja razigrani in čustveni, kar pomeni, da jih boste z dekorativnimi predmeti zelo razveselili. Ponavadi so jim všeč stvari čistejših linij. Radi imajo tudi duhovita darila in vse, kar je povezano s kuhanjem, tako da jim lahko podarite tudi tečaj kuhanja ali kuhijnski pripomoček.

Lev
Levi ljubijo razkošje, kar sicer ne pomeni, da jih razveseljujejo le draga darila. Je pa verjetnost, da boste z dragim darilom 'kiksnili' precej manjša … Nekaj idej za leve: parfum, vikend paket v toplicah, eksotična rastlina, … Darila morajo levom dati občutek, da so nekaj posebnega, zato se bodo razveselili tudi doma pripravljene trihodne večerje, saj bodo vedeli, da ste se morali zanje zelo potruditi.

Devica
Čeprav so skromne, bodite pri izboru darila pazljivi. Ljubijo klasične stvari, kot so zapestni gumbi, parfum ali bogat šopek rož. Pomembno je, da darilo izžareva eleganco in da je obenem uporabno. Ker obožujejo naravo, jih boste razveselili tudi s stvarmi, ki jih bodo lahko uporabili na vrtu.

Tehtnica
Tehtnice se lahko pohvalijo z naravnost legendarnim občutkom za lepoto. Prisegajo na lepa in elegantna darila. Veseli bodo na primer starinskega svečnika, lepega prta in šopka rož. Ker so zelo družabni, jih boste razveselili tudi s kakšni nenapovedanim izletom ali povabilom v savno.

Škorpijon
Škorpijoni so raziskovalci. Stvarem vedno poskušajo priti do dan, zato jih razveseljujejo darila, ki so povezana s psihologijo ali ki jih morajo sami sestaviti oziroma posaditi.

Strelci
Strelci se hitro navdušijo, zato se bodo razveselili tako rekoč vsakega darila. Pomembno je le, da je v papir zavito nekaj posebnega ali eksotičnega. Strelci morajo dobiti občutek, da ste o darilu dalj časa razmišljali in da niste pograbili prve stvari, ki vam je prišla pod roko. Kupite jim barvit dežnik, lep ležalnik ali pa jih povabite v novo restavracijo. Ker zelo radi potujejo, bodo veseli tudi jezikovnega tečaja.

Kozorog
Pravi misleci, zato se bodo razveselili iger, pri katerih bodo morali uporabiti svoje sive celice. So tudi zelo praktične osebe. Doma veliko postorijo sami, zato jim lahko brez slabe vesti kupiti orodje, ki pa mora biti kakovostno. Kozorogi se držijo načela, da je pomembna kvaliteta in ne kvantiteta.

Vodnar
Vodnarje navdušuje tehnika, zato bodo najbolj navdušeni nad darili, ki jih morajo priključiti na električni tok ali potrebujejo baterije. Med darila, ki bi jih vodarji radi videli pod božičnim drevesom, spadajo računalniške igrice, mp3-predvajalniki, tablice, a tudi strokovna literatura.

Ribi
Pripadniki tega znamenja so sanjači in umetniki, zato jim kupite darila, s katerimi bodo lahko izrazili svojo umetniško žilico. Veseli bodo tudi nakita, dekorativnih predmetov in stvari, ob katerih se bodo lahko sprostili, na primer prijetne glasbe ali dišav za vroče kopeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.