Magazin > Odnosi in prosti čas
59 ogledov

Kaj med koncem tedna počnejo uspešni ljudje

šef Profimedias
Uspešni ljudje tudi ob sobotah in nedeljah ne lenarijo.

1. Poskušajo doživeti nekaj novega
Uspešni ljudje vedo, da je treba svoje znanje ves čas nadgrajevati. Po tem celo čutijo potrebo, zato bodo tudi med koncem tedna poskušali doživeti nekaj novega. Pa naj gre za obisk mesta, ki ga še niso videli, nov seminar ali tečaj.

2. Načrtujejo
Ne bomo si odpočili, če nas bo ves čas preganjala misel o stvareh, ki nas čakajo v ponedeljek. Uspešneži si bodo zato tudi med vikendom odtrgali uro ali dve in sestavili načrt za prihajajoči teden. Šele nato se bo zanje začel počitek.

3. So "offline"
Če ste mislili, da kot nori delajo tudi ob sobotah in nedeljah, ste se zmotili. Več zelo uspešnih ljudi s področja televizije je v intervjujih razkrilo, da med koncem tedna ugasnejo mobilnik, saj potrebujejo mir, da napolnijo svoje baterije.

4. Posvetijo se prijateljem
Nikoli ne podcenjujte potenciala, ki ga imajo pogovori s prijatelji. Sproščen klepet vas lahko navdihne bolj kot dvourni sestanek s sodelavci.

5. Ukvarjajo se s športom
Zdrav duh v zdravem telesu. Uspešni ljudje se pogosto zelo zdravo prehranjujejo in ukvarjajo s športom. Med telesno aktivnostjo se sprostijo, a to še ni vse. Mnogi poročajo, da so se jim med telovadbo utrnile najboljše ideje!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.