Magazin > Odnosi in prosti čas
187 ogledov

Kaj morate vedeti, preden imate dekle s psom?

pes in dekle Profimedias
Ste se zagledali v dekle, ki ima doma kosmatega ljubljenčka? Vedeti morate, da bo on vedno del vajinih zmenkov, pa naj bo to samo tema pogovora ali kot spremljevalec na sprehodu in družba ob filmu.

Je ljubeča in odgovorna
Vaša izbranka ima nekoga, ki je od nje popolnoma odvisen in tega se zaveda, ter zanj lepo skrbi in mu nudi toplino doma in njenega objema.

Resnično ga pogreša, ko nista skupaj
Nekateri ne razumejo, a na psa se resnično navežeš, tako da ga vaša simpatij resnično pogreša, ko se odpravi na dopust brez njega.

Nikoli ji ne recite, da je pes "le žival“
Resnično, ste si želeli prepira? Dekletu, ki je navezana na svojo domačo žival ne smete nikoli in nikdar reči, da je njen ljubljenček "le žival“, saj je zanjo vse na svetu.

Kamorkoli bo šla, bo imela s seboj nek spomin nanj
Pa naj bo to vreča za pobiranje njegovih iztrebkov ali malo morje fotografij na njenem telefonu. Ko ne bo z vama, ne boste mogli pozabiti nanj kar tako. Sicer pa je tako ali tako glavna tema njenih pogovorov.

V naselju ali v mestu opazi vsakega psa
Ne more si upreti, na svojega psaj e tako navezana, da je zato navdušena nad vsemi drugimi, ki jih vidi. Ne prestrašite se, če bo sredi mesta začela cviliti in skoraj jokati od sreče, ko bo videla srčkanega mladička

Morda boste trije v postelji
...in ne, ne seksi trojček. Njen kuža je po vsej verjetnosti navajen vse pozornosti in mu je dovoljeno marsikaj, zato je tudi velikokrat z njo v postelji. Ko se tam pojavi nekdo drug, sploh moškega spola, se bo ta želel pridružiti in tako nakazati svojo prisotnost. Morda se kuža celo boji, da ga je zamenjala.

Spontani zmenki so vprašljivi
Spontanih zmenkov ali nenačrtovanih pijač po službi pri dekletu, ki ima psa, ni. Nekdo mora poskrbeti za njenega kosmatinca, ga peljati na sprehod in nahraniti. Poleg tega pa pozabite na spontane romantične vikende ob morju. Rada ima, da je vse v naprej načrtovano.

Navajena je na različne ogabne stvari
Brez težav pobriše pasje bruhanje, navajena je na smrdeč zadah, različna vnetja in podobno. Resnično ima dober želodec, ker tudi njen kosmatinec občasno zboli in včsaih celotna zadeva ni najbolj simpatična.

Komentarjev 2
  • Natalija Naty 15:35 30.november 2015.

    če je pa kdo tule prismukjen si pa to ti,BEDAK!!!

  • Woodoo 11:57 08.maj 2015.

    psičarke odpadejo....najslabše so veganke, psičarke in verne kristjanke. pri takih -- obvoz, ker so prismuknjene