Magazin > Odnosi in prosti čas
5258 ogledov

Kaj nam prinaša retrogradni Saturn

saturn
Ne ignorirajte retrogradnega Saturna!

Z retrogradnim Merkurjem se "borimo" večkrat na leto. Znan je po tem, da povzroča težave v komunikaciji in na potovanjih, zato je v tem času najbolje, da se izogibamo vsem večjim odločitvam, podpisovanju pogodb in se usmerimo vase. 

Včeraj pa se je obrnil Saturn. V tem položaju bo ostal do 6. septembra. Vplival bo na vsa znamenja, na tri pa še posebej močno.
Saturn za pot okoli Sonca potrebuje 30 let, zato se v posameznem znamenju ustavi za kar tri leta. Sedaj je v znamenju kozoroga, tam bo ostal do decembra leta 2020. Z vstopom Saturna v znamenje kozoroga so se v ospredje postavili naše poslovno življenje, ambicije, cilji … Naš fokus bo usmerjen v materialno življenje. 

"Z retrogradnim Saturnom nastopi čas, ko se ljudje trudijo izpolniti svoje obljube in izboljšati odnose z drugimi. Saturn je močan planet. Ko se obrne, se ljudje vprašajo, ali se je za neko zvezo ali stvar vredno truditi ali ne," razlaga astrologinja Lisa Stardust. Po njenih besedah je to tudi čas, ko se ljudje zoperstavijo avtoriteti. "Gre za čas, ko ljudje v službi stopijo v ospredje in prevzamejo kontrolo."

Ker bomo podvomili o svojih prepričanjih, je to čas, ko ne bomo tako produktivni kot sicer. Tudi energija bo bolj počasna. Saturn nas postavlja pred izzive, v mislih pa ima le naše najvišje dobro, zato je verjetnost, da boste septembra, ko se spet obrne, zelo zadovoljni s svojim življenjem in bogatejši za marsikatero spoznanje. 


Najbolj bodo na udaru ta tri znamenja

Kozorog: "Saturn je v kozorogu, zato bodo osebe, ki so rojene v tem znamenju, zelo obremenjene," pravi Stardust, astrologinja Mecca Woods pa kozorogom napoveduje: "Saturn je njihov vladar in bo vplival na njihovo samopodobo. Kozorogi se bodo veliko ukvarjali s svojim zdravjem, videzom, stilom, vedenjem, kar je lahko povezano z negativno samopodobo."

Vodnarji: Saturn vlada tudi vodnarjem, ki bodo prav tako pod stresom. Njihova pozornost bo predvsem usmerjena v odnose. Spraševali se bodo, ali je vredno vztrajati ali ne in kaj želijo v življenju doseči. "To bo čas za refleksijo. Dober čas za razmislek o tem, kaj si od oseb v svojem življenju želite."

Rak: "Saturn je v hiši, ki vlada odnosom. Pomagal jim bo pri izbiri partnerja, in jih naučil, da morajo tudi svojim najbližjim znati postaviti mejo," pravi Woods, Stardust pa dodaja: "Raki se bodo počutili preobremenjene in kot bi bili za druge nevidni, kar je žalostno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.