Magazin > Odnosi in prosti čas
6423 ogledov

Kaj o vas razkriva letni čas, v katerem ste se rodili

Pomlad Profimedias
To so vaši aduti.

Meow Gag piše, da letni čas, v katerem smo rojeni, nakazuje na določene značajske lastnosti.

Rojeni spomladi
Ste dobra duša, ki je svojim bližnjim pripravljena priskočiti na pomoč, zato vas mnogi vidijo kot rešitelja. Ljudi z lahkoto očarate s svojo progresivno naravnanostjo. Poleg tega jim znate narisati nasmešek na obraz, zato z lahkoto sklepate prijateljstva. Zelo ste skromni in želite si spremeniti svet na bolje.

  • Vaš adut je: veliko srce

Rojeni poleti
Težave rešujete z lahkoto in zelo ste neodvisni ter domiselni. Cenite iskrenost, zato svojim bližnjim ne bi nikoli lagali. Širite pozitivne vibracije, negativnim mislim ne dovolite, da vam uničijo dan. Drugi se radi družijo z vami.

  • Vaš adut je: iznajdljivost

Rojeni jeseni
Preden sprejmete odločitev, boste vse informacije, ki jih imate na voljo, dobro pretehtali. Pazljivi ste. Laž boste takoj prepoznali. Obožujete globoke pogovore, saj vas pomirjajo. Zelo ste iskreni, izkušeni, zato so vaši nasveti zlata vredni.

  • Vaš adut je: ostroumnost

Rojeni pozimi

Kadar vas nekdo prosi za uslugo, boste zelo težko rekli 'ne'. Niste radi v središču pozornosti in zelo pomembno vam je, da se ljudje okoli vas dobro razumejo. Ko se zaljubite, se zaljubite z vsem srcem. V vas mnogi vidijo dobrega prijatelja, saj ste prijetnega značaja, vaši nasveti pa zelo koristni. Ste tudi odličen gostitelj, saj ste zelo radodarni.

  • Vaš adut je: radodarnost
Komentarjev 1
  • Bizgec 22:03 19.november 2017.

    Kaj o vas razkriva letni čas, v katerem ste se rodili? V bistvu samo to, kdaj sta se starša dala dol. Pa še to samo približno.