Magazin > Odnosi in prosti čas
513 ogledov

Kaj prevarana žena svetuje ljubimkam

ločitev, spor, prepir Profimedias
Spletna stran Wunderweib je objavila pismo, ki ga je prevarana žena namenila vsem ženskam, ki imajo razmerje s poročenimi moškimi.

Prevarana soproga je svoje pismo začela z razlago, da jo je mož z majhnimi otroki in slabo službo zapustil pred tremi meseci in se preselil k svoji ljubimki, ki jo je že osebno spoznala. Razložila je, da je na snidenje pristala zavoljo otrok. "Konec koncev jih ne morem zaupati neznancem, kajne,“ pravi prevarana žena, ki je po spoznavnem sestanku sklenila, da vsem ljubimkam tega sveta nameni nekaj besed oziroma nasvetov. "Morda boste nato malo manj nagnusne,“ upa mati samohranilka.

To so njeni nasveti, najboljši je na koncu:

1. Še vedno sem z njim poročena, zato se ne vmešavaj v najine zadeve – kot so dogovori o obiskovanju otrok - dokler se ne ločiva.

2. Ne zahtevaj, da ti pokaže vsa sporočila, ki jih je dobil od mene. Temu se reče zalezovanje, poleg tega je to pomilovanja vredno.

3. Ne misli, da si tega ničvredneža želim nazaj. Po pravici rečeno: ne, hvala.

4. Ne poskušaj na vsak način postati del življenja najinih otrok. Ne sili jih, da tisti kratek čas, ki ga lahko preživijo z očetom, preživijo tudi s tabo.

5. Zaradi otrok se bom morala srečavati tudi s tabo. Prosim te, da se takrat ne oblečeš kot *****. Hvala.

6. Ne skači mi v besedo, ko se pogovarjam z možem, s katerim sem še vedno poročena. Nisi del najine zveze.

7. Od mene ne pričakuj, da se bom ozirala na tvoja čustva ali tvojo dobrobit postavljala nad svojo oziroma dobrobit otrok. Niti za eno sekundo. Ne pomeniš mi nič.

8. Spala si z mojim možem in uničila mojo družino. Verjetnost, da te bom kdaj koli spoštovala, je zelo majhna. Lahko pa si poskušaš prislužiti moje spoštovanje, če se boš držala teh pravil.

9. Najboljši nasvet: Ne postani "druga ženska“. Izogibaj se takšnim razmerjem. Resno. Če boš spala s poročenimi moškimi, boš dobila točno to, kar si takšni ljudje zaslužijo: Idiota, kot je moj mož. Iskrene čestitke.

Komentarjev 2
  • mph 09:51 26.februar 2015.

    Ja, sem pričakoval kaj bolj pametnega in smiselnega. Če bi bil zloben, bi rekel, da ni čudno, da je poiskal drugo. :-) Osebno nisem nikoli varal in je zame to nesprejemljivo. Tako iz čustvenih kot čisto iz zdravstvenih razlogov. Če ...prikaži več dva nista za skupaj, pač naj gresta narazen. Poznal pa sem pred davnimi leti en par (kasneje so se odselili in sem izgubil stike, ne vem kako je končalo), ki je odlično funkcioniral kot par, pa čeprav sta oba redno skakala čez plot. Ampak dogovorno, ni motilo ne enega ne drugega. Poznam pa morda več tipov z rogovi kot pa obratno. Varanje pač ni lastnost enega spola.

  • NeAnonimni 12:58 15.januar 2015.

    Brez veze, žal mi je, da sem sploh prebral.