Magazin > Odnosi in prosti čas
56 ogledov

Kaj prinaša leto opice?

leto opice Profimedias
Leto opice se bo začelo 8. februarja 2016.

V letu, ki mu vlada opica, je vse mogoče. Nesmiselno bo načrtovati in varčevati. Stvari se bodo dokončale, a le zaradi vneme posameznikov. Razna gibanja, na primer revolucije, v letu 2016 ne bodo uspešne.

Opica je polna motivacije in spodbuja komunikacijo, smisel za humor, kar nam bo v stresnih situacijah v veliko pomoč. Posli bodo uspešni, tveganja se bodo obrestovala. Opica ima velik dar – na nekonvencionalen način je sposobna rešite težave, ki nas pestijo že dalj časa. Pogum, biti drugačen od večine, nas lahko popelje do uspeha.

Pazite pa se prevar, saj se bo zelo veliko govorilo. Poskrbite tudi za svoje fizično zdravje – posvetite se telovadbi in zdravi prehrani.

Čeprav bo leto živahno, optimistično in progresivno – finančni in nepremičninski trg si bosta opomogla – pa negotovost ostaja. Vsi si bodo želeli uspeha. Poslovne odločitve pa je treba še zlasti v letu opice sprejemati na podlagi dejstev in ne čustev. Težav in prevar bo na pretek, in to na vseh področjih življenja.

Leto opice je ugodno leto za nove izume. Pogum in inovativnost bosta poplačana. Leto opice je čas rizičnih poslov, ki bodo obrodili nenačrtovane uspehe. Posvetite se novim idejam, bodite inovativni in ne ozirajte se nazaj. Ne pozabite, letos bo nagrajen trud posameznikov. Tisti, ki se bodo zanašali na skupino, bodo razočarani.

Zelo verjetna je gospodarska rast. Predstavili bodo izume, ki bodo spremenili naše življenje. Ključ do uspeha v letu 2016 leži v izobraževanju.

Kakšno bo vaše leto?

Neverjetno leto za podgane, zmaje,opice. Prinaša šarm in samozavest. Čaka vas nestabilno, a dinamično leto.
Pozitivno leto za koze, bivole in zajce. Razvoj. Izboljšave na vseh področjih življenja.
Razburljivo leto za peteline in konje. Veliko izzivov. Uživajte v stimulaciji.
Zapleteno leto za tigre, kače, svinje in pse. Najboljše rezultate boste dosegli, če boste objektivni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.