Magazin > Odnosi in prosti čas
2715 ogledov

Česa takšnega ni pričakoval, sledil je spektakel

usta, seksi, oralni seks, ženska Profimedias
Za žensko je prava osvežitev, ko ima poleg sebe moškega, ki mu je najbolj pomembno, da je njegova ženska zadovoljena. Z njim ali brez njega. Izpoved ženske, ki je za svojega partnerja storila nekaj najbolj intimnega.

"Ko sem bila sama, sem se samozadovoljevala, če pa sem bila v intimni vezi, tega nisem počela. Masturbiranje je bilo zame vedno povsem intimna stvar," je za portal Youtango izpovedala ženska, ki je želela ostati anonimna.

"Nekaj mesecev sva bila že v intimni vezi, ko me ne vprašal, če se samozadovoljujem, ko sem sama. Odgovorila sem mu, da ne, če imam partnerja, saj to ni potrebno. Menila sem, da sva s tem postavila piko glede te teme, a čez čas je zopet načel vprašanje. Vprašal je, kje masturbiram in na kakšen način. Zdelo se je, da ga že pogovor o tem povsem podžiga," je zapisala ženska.

Nadaljevala je, da ji je bilo na nek način celo všeč, da njen moški želi, da je zadovoljena, tudi če njega ni poleg. Ne glede na to mu ni pokazala svojega vibratorja.

Čez čas je njen partner zopet načel vprašanja okrog samozadovoljevanja, okrog podrobnosti in - ker mu je popolnoma zaupala - se je odločila deliti z njim to svojo skrivnost. Želel je, da se samozadovolji tudi pred njim, a tega sprva ni mogla storiti. Najprej mu je poslala nekaj svojih vročih fotografij ob samozadovoljevanju in že to ga je spravilo povsem ob pamet.

Kljub vsemu je ženska še nekaj časa zbirala pogum in pravi trenutek, da bi z njim delila svojo največjo intimnost. Nekega večera mu je pripravila romantično večerjo in mu v šali rekla, da jo bo lahko gledal, če bo priden.

Po večerji ob svečah in vinu sta se začela poljubljati, sledila je običajna predigra, nato pa ga je ženska odrinila, odšla po svoj vibrator in se pred njim zadovoljila.

"Delala sem se, kot da ga ni v sobi. Imela sem zaprte oči in prišla do orgazma. Ko sem ga pogledala, je imel odprta usta in popolnoma zamaknjen pogled. Rekel mi je, da še v življenju ni videl nečesa tako seksapilnega. Nato mi je postregel z najboljšim seksom v mojem življenju."

Svetovalci glede tega menijo, da je med partnerjema potrebno res veliko zaupanje, da bi ženska storila kaj takšnega, medtem ko moški menda nimajo toliko zavor. V vsakem primeru, če komu predlog drugega ne ustreza, naj vsekakor vztraja pri svojem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.