Magazin > Odnosi in prosti čas
11125 ogledov

Kaj vam prinaša zadnja polna luna leta?

polna luna Profimedia
26. decembra bo polna luna v raku, ki velja za najbolj čustveno znamenje zodiaka.

Polna luna v raku nas bo prisilila k sprejemanju odgovornosti za svojo dobrobit. Čas je, da jo izboljšate. Pripravite se na čustveno obdobje, med katerim pa bomo na srečo znali pokazati tudi razumevanje in potrpežljivost. Ne čaka nas kaos, ampak vožnja po reki samospoznavanja, saj nam bo Jupiter pošiljal pozitivno energijo. To bo čas za iskrenost in čustven prostor, ki nam bo dovolil rast.

Ker je Merkur še vedno retrograden, pa pazite, da se ne boste preveč zapletli v lastne misli, zaupajte pa svojim občutkom. Sprostite se, meditirajte, najdite notranji mir ...

Oven

Polna luna vam bo prinesla energijo sprave. Čustveni boste, a to je kljub temu čas za sprejemanje in razumevanje. Pozabite na zamere in bodite pripravljeni odpustiti. Ne hitite. Na cilj bodo prišli le tisti, ki se bodo pomikali počasi. Dovolite si uživati v miru in najdite čas za počitek. Preverite, ali ste pozdravili čustva. Naj bo vaš dom trdnjava, v kateri se boste počutili varno. Čas je, da zasijete, zato dovolite zdravilnim energijam, da pomirijo vaša čustva.

Bik

Čakajo vas nova spoznanja, ki bodo širila vaša obzorja. Vsi vemo, da je vaša trma vaša supermoč, včasih pa je celo za vas obremenjujoča, zato v tem času le pritisnite na gumb za "pavzo" in poskušajte na svet pogledati z druge plati. Modrost je namreč darilo, do katerega pridemo z novimi izkušnjami! Podporo vam bodo izkazale osebe, ki so vam blizu. Prisluhnite jim.

Dvojček

Veselite se finančne injekcije. Morda vas čaka celo novoletni bonus! Vse investirajte v stvari, ki so vam pomembne. Povežite se z vsem, kar najbolj cenite. A vse ne bo teklo kot po maslu. Se preveč obremenjujete s tem, kako vas vidijo drugi? Ne skrbite. Držite se svojih načel in osredotočajte se na tisto, kar vam je pomembno. Ostanite zvesti samim sebi in ujemite pozitivno energijo Vesolja.

Rak

Pripravite se na pot samospoznavanja. Čas je, da sprejmete svoja čustva. Naj tečejo. Namig: znebite se nerealnih pričakovanj, ki jih že nekaj časa nosite s sabo. Sprejmite resnico o sebi in ne ozirajte se na pričakovanja drugih. To je vaš šov. Zasijte in si priznajte vse - tudi svoje napake. Pomemben je razvoj in prav nič drugega.

Lev

Zvezde vas spodbujajo, da uporabite domišljijo in najdete točko, kjer se srečata materialni in duhovni svet. Čas je za duhovno rutino. Čas zase izkoristite za samospoznavanje. Dobili boste priložnost, da si postavite meje. Na polno luno glejte kot na zmenek s svojim dobrim počutjem. 

Devica

Čaka vas veliko spoznanj o skupnosti, ki ji pripadate. Imate občutek, da vas ne podpirajo? Morda pa ste pomoč iskali na napačnih mestih ... Čas je, da si ogledate širšo sliko. Pomislite na vse stvari, ob katerih se počutite kot pomemben del celote. Ste perfekcionist, a vsi odnosi pač ne morejo biti brez napak. Pomembno je, da podprete tiste, ki najbolj ustrezajo vašemu idealu in si tako ustvariti svojo podporno ekipo. 

Tehtnica

Končno je napočil čas, da zasijete. Pripravite se na zasluženo priznanje. Morda vas v službi čaka napredovanje ali pa nagrada ... Ta čas pa bo osvetlil tudi nekaj resnic. Morda boste spoznali, da pot, na kateri ste, ne ustreza vašim materialnim željam. Pogumno se lotite novih korakov do boljšega počutja. Dovolite si spremembe in zaupajte svojim občutkom.

Škorpijon

Prihaja čas zabave in tudi samorefleksije. Privoščite si izlet. Zvezde podpirajo nove pustolovščine in zabavo ter vas potiskajo na pot razvoja. Bodite bolj odprtega duha. Lahko se pojavijo izkušnje, zaradi katerih boste podvomili v svoje osebne filozofije in vero. Ti izzivi pa lahko pospešijo razvoj. Bodite optimistični, osredotočajte se na pozitivno energijo. Naj bo to čas čiščenja duše.

Strelec

Čas je, da se posvetite skupnim financam in naložbam. Zvezde vam bodo na tem področju namreč naklonjene. Lotite se čiščenja kozmične omare in se znebite vsega, kar vas več ne razveseljuje. Tako boste naredili prostor za nove stvari. Drugo leto boste postavili temelje za dolgoročni uspeh. Nastopil je čas, da začnete graditi svoj osebni imperij. 

Kozorog

Polna luna vas bo spodbudila k temu, da prekinete odnose, ki vam ne služijo več. Razmislite o mejah, ki ste jih postavili v svojem prijateljskem in poslovnem krogu. Ste deloholik, a čas je, da svojo moč uporabite na pameten način. Si znate postaviti meje? Reci ne ali se opravičiti? To je čas, da za svoje odnose sprejmete odgovornost. Svojim najbližjim povejte, da jih cenite.

Vodnar

Posvetite se zdravju. Razmislite o vseh razvadah. Kdaj ste pretiravali in kje se lahko vsaj malo zadržite? Ustavite se in razmislite, kje potrebujete več ravnotežja. Se posvečate čustvom in svoji duhovni plati? Ne dovolite, da vas vsakdan pogoltne. Pomembno je, da se znate ustaviti.

Ribi

Vse se bo vrtelo okoli kreativnosti. Saturn je že od marca v znamenju rib in za vas blokira zabavnejšo plat življenja. Ne bojte se, saj je napočil čas, da se posvetite kreativnosti. Občutek, da morate zasijati in se na drugačen način izraziti, bo večji. Rišite, pišite, plešite ... Razmislite, kako ste zanemarjali svojo iskrico. Kaj potrebujete, da jo spet zanetite? To je čas za praznovanje vaše biti. Posvetite se stvarem, ki jih imate radi.
 

Komentarjev 1
  • Kmodri 15:55 25.december 2023.

    In potem svizec zavije čokolado....