Magazin > Odnosi in prosti čas
237 ogledov

Kaj vaš najljubši položaj pove o vas?

seks ljubezen Profimedias
Četudi se vam zdi, da so vam vse poze zelo pri srcu, izberite eno, brez katere si ne predstavljate dobrega seksa, in preberite, kaj ta pove o vas.

Misijonarka

Misijonarski položaj je najbolj pogosta poza večine parov, ker omogoča užitek brez pretiranega napora. Moški je pri tem zgoraj in ima vajeti v svojih rokah. Terapevti se strinjajo, da so ljudje, ki jim je všeč ta položaj, tradicionalisti. Pravijo, da so preverjene stvari najboljše, vedo, kaj jim odgovarja, in menijo, da ni nuje po spremembi, če ta položaj prinaša dobre rezultate.

Po pasje

Položaj, ki je bolj popularen med moškimi kot ženskami, saj mu nudi dober pogled na samo akcijo in na zadnjico njegove izbranke. Psihologi menijo, da so ljubitelji tega položaja ambiciozni, velikokrat imajo jasne cilje v življenju in so usmerjeni v to, da jih uresničijo. Ta položaj prinaša zadovoljstvo vsakemu, ki je v življenju zelo ambiciozen in se vidi na visokem poslovnem položaju. Saj je tudi tu prevzel vajeti, kajne?

Žličkanje (s strani)

Psihologijo so mnenja, da je prav ta položaj najljubši tistim, ki cenijo občutke ljubezni in skrb v odnosu, ideal dobre zveze, mir in stabilnost. Poleg tega pa je ta položaj rezerviran tudi za tiste, ki so v malo slabši formi ali pa so preprosto leni, saj ne zahteva veliko fizičnega napora. Če ima moški rad žličkanje pomeni, da je zelo zaščitniški do svoje partnerice, ženska pa si pri tem želi, da je moški bolj zagnan, kar se tiče njunega odnosa.

Poza 69

Seks položaj, ki je najbolj populariziran v filmih za odrasle v resnici niti ni tako seksi, kot se mnogim zdi. Psihologi pravijo, da ljubitelji tega položaja želje drugih postavljajo pred svoje in menijo, da je sreča večja, če je razdeljena na dva.

Jahačica

Če ima ženska rada ta položaj, pomeni, da je rada "glavna v hiši“ in da je pripravljena poskrbeti zase. So razumne, odločne in praktične. Če pa ima položaj rad moški, pomeni, da imajo radi ženske, ki so samozavestne in vzamejo pobudo.

Oralni seks

Obstajajo tudi ljudje, ki imajo od običajnega seksa raje oralnega. Seksologi menijo, da ti ljudje iščejo potrditev, večkrat jih je sram zaradi svojih seksualnih želja. Poleg tega, da si želijo, da jih partner pohvali, jim takšen seks predstavlja način sprostitve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.