Magazin > Odnosi in prosti čas
122 ogledov

Kaj vidite na sliki? Rezultat razkriva vašo osebnost

test osebnosti Facebook
Kaj oseba vidi na preprosti skici, lahko veliko pove o njeni osebnosti in njenem pogledu na življenje.

Eksplozija

To je dokaz, da imate zelo dobro razvito domišljijo, kar vam v življenju velikokrat pride prav. Ste zelo kreativni, tako v prostem času kot tudi na delovnem mestu. Če se vam zdi, da niste, se v vas skriva talent, ki ga še niste odkrili.

Dve roki

Čeprav imate zelo dobro razvito domišljijo, ste naklonjeni dobri stari logiki. Ste zelo zanesljiv posameznik vaši prijatelji vam lahko vedno zaupajo in potarnajo, če to potrebujejo. Ste zelo mirni in se ne pustite zmesti. Ljudje v vas vidijo zanesljivo in močno osebo, ki privlači ljudi.

Drevo

Ste zelo pozorni in opazite podrobnosti. Le malo informacij ostane skrith pred vami, zato lažnivce hitro ujamete na laži. Dobro razumete ljudi in začutite njihovo energijo.

Ne vidite ničesar …

Če ob prvem pogledu niste videli ničesar, potrebujete počitek. Očitno ste tako utrujeni, da je za vas pretežko uporabiti vsaj malo domišljije, da bi karkoli videli na skici. Vzamite si odmor in se spočijte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.