Magazin > Odnosi in prosti čas
109 ogledov

Kaj ženske v postelji sovražijo?

seks Profimedias
Mnogo žensk je po seksu razočaranih, pa ne zato, ker so nezadovoljne z dolžino penisa ali razočarane, da je njihovemu ljubimcu prehitro prišlo ...

Novinarka portala Askmen.com je uporabnice Twitterja vprašala, kaj moški med seksom delajo narobe.

To so najpogostejše napake:

1. Predolga penetracija
V družbi velja prepričanje, da si ženske v postelji želijo žrebca, na katerem lahko jahajo ure in ure … Moški so si ta stereotip vzeli preveč k srcu in zato v postelji pretiravajo. Nobena ženska si ne želi penetracije, ki bi trajala dlje kot epizoda Razočaranih gospodinj … Če spadate med posteljne maratonce, med seksom le preverite, ali je vaša partnerka morda že izgubila zanimanje.

2. Brezciljno draženje s prsti
Vagina je relativno neobčutljiva, razen območje okoli vhoda v nožnico, klitoris in seveda famozna toča G. Če ne veste, kje se slednja nahaja, vaši prsti, pa naj bodo še tako spretni, zanjo ne bodo naredili nič. Prednost prstov je, da z njimi lahko dosežete mesta, ki so penisu nedosegljiva, zato le poiščite gumbe, ki jo bodo pripeljali do orgazma, in si zapomnite njihovo lokacijo. Vaši dotiki naj bodo natančni in ne preveč nežni.

3. Neprestano menjavanje položajev
Moški so se iz porno filmov naučili, da morajo med seksom zamenjati najmanj pet položajev. Tega se nemudoma odvadite. Če vaša ljubimka med seksom uživa, je to pravi položaj.

4. Premočno drgnjenje klitorisa
S klitorisom je treba ravnati nežno, saj je izjemno občutljiv. Ne napadite ga kot lačen volk ovco, ampak se ga lotite z nežnimi dotiki. Pot do ženskega orgazma je včasih dolga, zato bodite potrpežljivi in je ne sprašujte, ali ji je že prišlo.

5. Jezik v uho
Mnogo žensk med seksom rada posluša opolzkosti, malo manj pa cenijo vaš jezik v svojem sluhovodu. Grizljajte njene ušesne mešičke, jezika pa nikar ne vstavljajte v vsako odprtino, ki jo vidite.

6. Tišina
Veliko žensk je izjavilo, da se jim zdi strašljivo, če je moški med seksom tiho. Verbalni znaki so zelo pomembni. Ženskam dajejo namreč vedeti, ali zadovoljujejo vaše potrebe. V spalnici se zatorej ne obnašajte kot v cerkvi.

7. Nespreten jezik
Ženske se najbolj pritožujejo nad oralnim seksom, med kateri moški njihov klitoris obdeluje s hitrimi in kratkimi gibi, kot mačka, ki pije mleko.

8. Slina namesto lubrikanta
Če pri roki nimate lubrikanta, nikar na pljunite na svoje prste ali penis. Potrudite se in jo med predigro pripeljite tako daleč, da lubrikanta sploh ne bo potrebovala.

9. Neurejeni prsti in nohti

10. Pospeševanje
Faze tik pred ženskim orgazmom so izjemnega pomena. Ko vidite, da je tik pred nebesi, ne spreminjajte tehnike ali hitrosti.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 18:22 18.september 2015.

    Ja ko popustijo zavore...http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/142951/ko-popustijo-zavoressinhttp://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/143173/v-kabini-ko-popustijo-zavore-ii