Magazin > Odnosi in prosti čas
278 ogledov

Kaj znamenja premami v nezvestobo?

varanje seks moški ženska Profimedias
Če ste mislili, da največkrat varajo vodnarji, ste se zmotili. Ni važno, ali ste po horoskopu riba ali strelec, prav vsi astrološki znaki se lahko ujamejo v drugo ljubezensko razmerje. Kar se razlikuje, je le način, kako in zakaj svojega partnerja prevarajo.

Oven
Čeprav se oven varanju skuša izogniti, je potrebna le dobra ritka, da klecne. Za njo največkrat pogledujejo, kadar njihovo razmerje postane monotono ali dolgočasno. Ko se oven zaplete v afero, to težko skrije.

Bik
Biki gredo v dve skrajnosti – ali so povsem strastni ali pa poželenje nikakor ne vzbudi njihove pozornosti. Glede na to, da jih vodi venera, jim je najpomembnejša ljubezen, šele nato seks. Ko se bik zaljubi v drugo osebo, ga težko ujamete na laži, saj svojo afero zelo dobro skriva.

Dvojčki
Dvojčki so v varanju pravi mojstri, saj že vnaprej pripravijo načrt, da jih partner ne bi odkril. Ne le, da zlahka sodelujejo v goljufiji, vanjo vmešajo tudi svoje prijatelje, saj potrebujejo nekoga, ki jih bo v krizi kril. Z nekaj več vprašanji jih z lahkoto ujamete v prevari.

Rak
Raki imajo radi denar, zato jih partner zanima, dokler ga ta ima. Najpomembnejši zanje so otroci in ko jih dobijo, partnerju posvetijo vse manj pozornosti.

Lev
Levi so izrazito seksualni, zato jih zakon ali zveza ne moreta umiriti. Čeprav se lahko ustalijo, vselej hrepenijo po vznemirjenju, ki ga prinese skok čez plot. Nekateri se pač ne morejo kontolirati, zato se strastem preprosto prepustijo. 

Devica
Device varajo, kadar so s svojim razmerjem ali z zakonom nezadovoljne. Prevara jih pravzaprav ne zanima, saj je zvestoba zanje izrednega pomena. Če pa se devica že zaplete v izvezakonsko zvezo, želi, da to tudi izveste.

Tehntnica
Tehtnice neprestano flirtajo, zato lahko od njih pričakujete karkoli. Eden od pokazateljev, da vas vaša tehntnica vara je, da še bolj skrbi za svojo zunanjo podobo. Čeprav prevare nikoli ne bi priznala, je zapeljevanje njen hobi.

Škorpijon
Škorpijoni so zelo strastni, vendar se trudijo to strast obdržati pod nadzorom. A če srečajo osebo, ki jih neznansko privlači, klonijo. Škorpijoni ne tolerirajo prevare, tudi svoje ne, zato je veliko možnosti, da vam to tudi prizna.

Strelec
Strelec ne pozna meja, zato mu jih nikar ne postavljajte, saj boste izgubili že na začetku. Obožujejo tisto, kar je prepovedano in če med strelcem in partnerjem izgineta ljubezen in strast, je ta veza že preteklost.

Kozorog 
Kozorog vara, ker je v zvezi ali zakonu nezadovoljen ali kadar je dobro opit. Če se zaplete s kom drugim, to tudi prizna in svojo tedanjo zvezo prekine. 

Vodnar
Vodnarji so svobodnega duha, zato imajo radi, da je vsak dan v življenju avantura. Če ugotovite, da je pogovor z vodnarjem postal monoton, obstaja možnost, da je našel nekoga bolj zanimivega.

Ribi
Ribe najraje varajo v popolni skrivnosti. Skoraj nihče ne ve, kakšne so in kaj jih žene v druga razmerja, saj velikokrat ne razumejo niti samih sebe. Stalni partner jih hitro zdolgočasi in ni potrebno veliko časa, da se riba v avanturo ne zaplete s kom drugim.

Komentarjev 1