Magazin > Odnosi in prosti čas
101 ogledov

Kako jeste pico pove veliko o vaši osebnosti

pica družina kosilo Profimedias
Prav vsaka stvar, ki jo delamo, naj bi po mnenju psihologov povedala marsikaj o naši osebnosti. Tudi način, kako jeste pico!

Strokovnjakinja za človeško mimiko in telesne krenje Patti Wood je za eno od ameripkih recij, namenjenih ženskam, povedala, da način, kako jemo pico, pove veliko o nas.

Kos pice prepognete

Ste lačni in si želite čim prej potešiti lakoto, ki vas muči že kar nekaj časa. Nimate časa za dodatne prelive in različno zelenjavo. Naročite pico, za katero ste prepričani, da bo hitro na mizi, jo razrežete, kos prepognete in pojeste. Tako pri pici se tudi v življenju ne ozirate na pravila, sledite sami sebi in vam je vseeno, kaj drugi mislijo o vas. Radi imate stvari pod kontrolo in ste perfekcionist.

pica | Avtor: Profimedias Profimedias
Najprej pojeste skorjo

Radi ste drugačni od ostalih in radi ste opaženi. Imate dramatične reakcije, radi se pogovarjate glasno in radi ste v centru pozornosti. Ne sledite slepo trendom, če vam je nekaj všeč, to poveste na glas, čeprav se internet s tem mogoče (še) ne strinja.

Uporabljate pribor

Ko jeste pico jo vedno jeste s pomočjo pribora. Ste zelo stabilna oseba, ki ve, kaj hoče v življenju in kako to doseči. Ste zelo ljubeči, zato tudi, ko delite pico, poskrbite, da imajo vsi svoj kos, preden vi zagrabite svojega. Ste zelo urejeni in natančni.

Brez zadržka ugriznete vanjo

Nimate časa za pribor. Tudi natakarja prosite, če vam pico lahko nareže na kose. Ko pride do mize, hitro stegnete roko in že uživate v hrani. Najraje naročate pice, ki jih poznate in veste, da so vam všeč.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:59 30.avgust 2015.

    Kje najdete tako pametne novinarje ????????????????? Dobro , da pico poznamo v SLO že 50 let , pa me zanima na kakšen način bi tole piskatralo ta neverjeten psihološki test približal in povedal širšemu občestvu !!!