Magazin > Odnosi in prosti čas
482 ogledov

Kako perverzni ste? To je najbolj pohoten horoskop

seks Žurnal24 main
Koga najbolj privlačijo zapeljive zadnjice in koga vzburja misel na seks v javnih prostorih?

Oven

Ovni hrepenijo po novih izkušnjah. Bolj so nore, bolj so jim všeč. Zelo jih vzburja adrenalin. Grob seks ob kamniti steni na plaži? Ja, to je oven.

Bik

Ljubijo hrano, zato lahko žensko, ki mu pripravi vrhunski obrok, čaka najboljši seks njenega življenja.

Dvojčka

Po naravi so zelo radovedni, odprti in ljubijo nove seksualne izkušnje. Zaradi svoje odprtosti je veliko dvojčkov biseksualcev. Odlični so v oralnem seksu!

Rak

Veliki romantiki, ki uživajo v družini, ljubezni in seveda tudi seksu. Pod konzervativnim oklepom se velikokrat skriva seksualni manijak! Ljubijo igranje vlog in seksi oblačila iz lateksa.

Lev

Znani so po svoji karizmi in neobičajno moški seksualni energiji, ki jo začutijo vsi okoli njega. Kot dolgoletni partnerji niso najboljša izbira, saj so nagnjeni k eksperimentiranju in varanju.

Devica

Ponoči se spreobrnejo v prave domino dame! Ljubijo perverzne igrice in divji seks.

Tehtnica

Elegantno bodo lagali, češ da jim ni do vročega in divjega seksa … No tega z dolgoletnim partnerjem ne bodo mogli dolgo skrivati. Ljubijo seks od zadaj!

Škorpijon

Za škorpijone je seks vrsta njihove vere, njihova religija. Seks je za njih smisel življenja. Razlikujemo dva tipa škorpijona. Prvi uživa v neskončnih seks seansah in avanturah, drugi pa preživi celo življenje v celibatu, saj se boji svoje prave narave.

Strelec

Je ljubitelj čudnih lokacij in nevarnih avantur. Nič jih ne osrečuje bolj kot seks v naravi.

Kozorog

Obožujejo eksperimentiranju in so pravi profesorji seksa izven domače postelje.

Vodnar

So zelo inovativni in inteligentni. Ljubijo Kamasutro. Njihov seksualni apetit je velik, a ko pomislite na vodnarja v postelji si ga predstavljajte kot profesorja joge – z vsemi svojimi deli telesa in duše je povezan in točno ve, kako seks začiniti na duhovni ravni.

Ribe

Veliko fetišev! Če s tem nimate težav, ste zadeli na lotu, saj se v čustveni ribi vedno skriva fenomenalen ljubimec.

Komentarjev 1
  • Snežinko 07:29 16.marec 2017.

    Kar se mene tiče je ČISTO MIMO...