Magazin > Odnosi in prosti čas
359 ogledov

Kako seksati, ko je zunaj zelo vroče?

seks Profimedias
Letošnje poletje je za enkrat veliko boljše od lanskega, a težava nastane, ko nas mine volja do seksa zaradi visokih temperatur.

Ko je zunaj zelo vroče in se stopinje dvigujejo tudi nad 30 stopinj Celzija, se nam ne da niti premikati, kaj šele, da bi divje seksali. Zato vam predstavljamo nekaj trikov, kako si olajšati vroče dni, ko vam hormoni začnejo nagajati. Seveda, klime in ventilatorji olajšajo vse skupaj, a če teh nimate in bi se vseeno poigrali s partnerjem, preberite naše nasvete.

Igrajta se z ledom

Vzemita ledene kocke in se z njima sprehajajta po telesu. Eden drugega hladita z ledom. Rezultat je zagotovo pozitiven in vroč! In ne sekirajta se za malce mokro posteljnino in rjuho, od vse vročine, ki prihaja od zunaj in od vajinih teles, je hitro sušenje zagotovljeno!

Seks pod tušem

če iščete dober izgovor, zakaj seksati pod tušem, je pasja vročina odličen izgovor. Po končani akciji si lahko v kad nalijeta mrzlo vodo in v njej poležavata, se spočijeta in popijeta kakšno pivo.

Previdno izberita pozo

Izbirajta poze, kjer nista večino časa telo ob telo, saj vama bo samo še bolj vroče. Brez idej? Že samo kavbojka in „po pasje“ sta pozi, s katerima lahko začneta.

Seksajta v bazenu

Če imata na voljo bazen, v katerem lahko brez zadržkov divje seksajta, ga uporabita! Izogibajta pa se javnim bazenom, kjer seks najbrž ni najbolj higieničen in najbrž vama ne bi bilo všeč, da vaju kdo zaloti.

Seksajta na prostem

…, kar je sicer nelegalno, a vseeno. Najbrž se lahko nekam skrijeta, kjer vaju nihče ne bo opazil in vaju prijavil policiji. Slovenija ima veliko gozdnatih površin, kamor lahko odideta s svojo odejo.

Ledeni poljubi

Privoščite si ledeno hladno pijačo ali sladoled in si privoščita sladke in mrzle poljubčke. Ne bojte se poljubljati svojega partnerja kje drugje kot samo na ustnice. Verjemite, da bo vesel, če boste s svojimi hladnimi ustnicami zašle še kam drugam.

Komentarjev 2
  • Nevtrino 15:57 15.julij 2015.

    "...Previdno izberita pozoIzbirajta poze, kjer nista večino časa telo ob telo, saj vama bo samo še bolj vroče. Brez idej?..." ---- Ena ideja je tudi, da se gresta dopisni seks.

  • romy 11:49 13.julij 2015.

    juhu heureka tudi poleti lahko sexamo,ampak Slovenci najraje v temi in pod odejo..