Magazin > Odnosi in prosti čas
853 ogledov

Kakšne ženske ljubi bik, kakšne vodnar …

ljubezen Profimedias
Bik bo zadovoljen z žensko, ki ga zna v spalnici zadovoljiti. Kaj pa od svoje partnerke pričakujejo ostala znamenja?

Oven
Ne sklepa rad kompromisov, zato se dobro razume z zelo prilagodljivimi ženskami. Ovni imajo radi občutek, da so najlepši in najbolj pametni, zato jih privlačijo dekleta, ki nimajo veliko življenjskih izkušenj. Njihova idealna partnerka mora biti poleg tega zelo potrpežljiva, sicer se bo z njegovim temperamentom težko spopadala. Pripadnikom tega znamenja so ponavadi všeč suhe ženske, z rdečimi ali svetlimi lasmi ter svetlimi očmi.

Bik
Pomembno mu je, da je ženska dobra ljubimka in kuharica. Rad ima ženske, ki imajo rade mir in ob kateri se lahko sprosti in uživa. Klepetuljam in glasnim dekletom se izogiba. Za ženo si bo izbral hedonistično dušico, saj je tudi sam velik uživač. Če je vaš dragi rojen v tem znamenju, ste verjetno že opazili, da je zelo organiziran in da ne ljubi presenečenj. Pri dekletih je pozoren na stil in vonj, odvečni kilogrami ga ne motijo, saj obožuje obline.

Dvojčka
To znamenje išče zabavno in optimistično žensko. Ob njej se mora počutiti spet mlad, zato se pogosto zaljublja v mnogo mlajša dekleta. Če ste željni pustolovščin, je dvojček pravi partner za vas. Tudi dvojčkom so všeč suhljata dekleta.

Rak
Raki iščejo "drugo mamo“. Potrebuje zaščitniško, čustveno ženo, ki ga bo podpirala in ob kateri se bo počutil varnega. Če njegovi mami ne boste všeč, se vas bo zelo hitro znebil. Družina mu je zelo pomembna. Kadar je zares zaljubljen, bo partnerki zelo hitro povedal, da si želi otroka. Rakom so ponavadi všeč ženske z oblinami, raje kot temnolaske imajo blondinke s svetlimi očmi.

Lev
Lev potrebuje publiko, oboževalke … Ob sebi si želi ženske, pri kateri bo vedno v središču pozornosti, in ki je zelo potrpežljiva, saj je njegovo obnašanje pogosto zelo otročje. Pri ženski je pozoren tudi na značaj. Mora biti srčna, strastna, a tudi privlačna. Silikonske dojke, umetne trepalnice in lasni podaljški ga ne motijo.

Devica
Devičniki iščejo žensko, ki je popolna. Ker popolnih žensk ni, je med samskimi moškimi zelo veliko predstavnikov tega znamenja. Iščejo žensko, ki bo odlična gospodinja, ki bo vedno urejena. Pozoren je na najmanjše podrobnosti. Takoj bo opazil, če se vam je odkrušil lak na nohtih in to ga bo spravljalo ob živce! Seks bombe ga ne privlačijo. Raje ima prikupna dekleta s skladno postavo.

Tehtnica
Včasih boste v njegovi družbi dobile občutek, da je bolj ženstven od vas, a tega mu nikar ne povejte. Pomembno mu je namreč, da ga občudujete – tudi njegove parfume in oblačila. Tehtnice si želijo lepe žene z lepimi manirami. Bolj mu je pomembno to, da imate lep stil oblačenja, kot to, da znate vihteti kuhalnico. Tudi njemu so všeč ženske s skladnimi telesi.

Škorpijon
Škorpijona lahko zadovolji le strastna avanturistka, ki bo vedno pripravljena na seks. Njene potrebe v postelji ne bodo nikoli pred njegovimi in to mora sprejeti. Škorpijoni so posesivni in ljubosumni. Če vas to moti, takoj stran od njega! Bolj od videza mu je pri dekletih pomembna karizma.

Strelec
Rad ima svojo svobodo, zato ob sebi potrebuje žensko, ki ima za to razumevanje. Nikar ga ne poskušajte nadzorovati, saj vašega ljubosumja ne bo dolgo prenašal. Ponavadi ga privlačijo visoke svetlolaske.

Kozorog
Zanj so primerne le potrpežljive in dobro organizirane ženske. Spontanost namreč ni kozorogova največja vrlina. Tista, ki se bo s kozorogom poročila, bo morala slediti njegovemu vodstvu. O tem, ali ste prava ženska zanj, ne odloča le on, ampak njegova cela družina. Pomembno mu je, da ga podpirate in da razumete, da mu je kariera zelo pomembna. Če vas ne moti, da čustev ne kaže, je kozorog pravi partner za vas. Privlačijo ga suha dekleta s temnimi lasmi, ki so mnogokrat starejše od njih.

Vodnar
V vas mora videti tudi prijatelja, ki je tako kot on zelo svobodomiseln in pustolovskega duha. Njegova žena mora spoštovani njegove ideale in vrednote. Prej bo pomagal drugim kot sebi in to boste morali sprejeti. Ob sebi ne želi gospodinje, ampak žensko, ki zna poskrbeti zase. Vodnar bo na ženski najprej opazil nasmeh.

Ribi
Išče umetniško dušico, s katero bo lahko razpravljal in ustvarjal dolgo v noč. Realistke in pesimistke ga ne privlačijo, saj ima glavo rad v oblakih. Njegovo dekle mora verjeti vanj in v njegove ideje. Tudi on potrebuje svojo svobodo, kljub temu pa hrepeni po varnem pristanu. Ljubi nesebične ženske, ki bodo dobre matere. Všeč mu je neobičajen stil oblačenja, bolj kot na vaše telo pa bo pozoren na vašo dušo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.