Magazin > Odnosi in prosti čas
81 ogledov

Kam za noč čarovnic

noč čarovnic Žurnal24 main
Noč čarovnic se je zopet počasi in skrivnostno prikradla k nam, čarom grozljivega večera pa se lahko prepustite na raznovrstnih srhljivo obarvanih dogodkih ...

Halloween Night na Ljubljanskem gradu

Ob ritmih elektronske glasbe lahko že dan pred nočjo čarovnic, v petek, 30. oktobra, ob 22. uri pa vse do zgodnjih jutranjih ur, zaplešete na dogodku 'Halloween Night', ki se bo odvil v klubu Goodlife Castle Lounge, v objemu skrivnostnih zidov Ljubljanskega gradu.

Prostor bo prepreden s pajčevinami in grozljivimi podobami, brez dvoma se obeta srhljivo pester dogodek. Za vstopnice boste odšteli 10 evrov, del izkupička od prodaje pa bo odromal v dobrodelne namene.

'TAP TAKE OVER' s hollywoodskimi mrtveci v hotelu Mons Ljubljana

Za vse ljubitelje piva, priporočamo 'TAP TAKE OVER' dogodek s hollywoodskimi mrtveci, ki se bo odvijal v petek, 30. oktobra, s pričetkom ob 19. 00 uri v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

Bar bo namreč okupirala The Human Fish Brewery, vodilna mikro družinska pivovarna v Sloveniji, tako da bo spekter izbire za vse pivoljubce brez dvoma izjemno širok! Priporočljivo pa je, da si še sami nadenete kostum enega izmed vaših priljubljenih hollywoodskih mrtvih zvezdnikov oziroma zvezdnic in se prepusite zabavai ob imitacijah Elvisa Presleya in Franka Sinatre.

Exposed Concrete v Orto baru Ljubljana

Za vse ljubitelje trših ritmov priporočamo obisk ljubljanskega Orto bara, kjer bodo danes na prizorišče stopili fantje moderne rock skupine Exposed Concrete, korenine katere zaznamujejo solo pričetki vokalista in kitarista Primoža Baruta. Lahko se boste prepustili zvokom njihovega prvega 'singla' Get It Now, ki po besedah Barute "poziva k dejanjem, k spremembam na nivoju posameznika, kar bi se v končni fazi lahko poznalo na celotnem človeštvu.“

R'n'b Reunion – Halloween edition v Cvetličarni Ljubljana

V petek, 30. oktobra, lahko ob 23.00 uri obiščete Cvetličarno Ljubljana, kjer boste za r'n'b in hip hop zabavo, ob preplesavanju v črni, oranžni in kravo redči barvi, odšteli 10 evrov. Sledi tudi nagrada najboljšim maskam noči!

ALL WE ARE//Live What You Burn For v Festivalni dvorani

V Festivalni dvorani se boste v petek, 30. oktobra, ob hipnotičnih svetlobnih učinkih lahko naužili vrhunske elektronske glasbe na dogodku  ALL WE ARE // Live What You Burn For, na katerem ne bo manjkal niti sloviti Valentino Kanzyani.

Mega spektakel Halloweena - Grad čarovnic Dornava 

Največji openair festival na Štajerskem se bo v petek, 30. oktobra in soboto, 31. oktobra odvijal na Gradu čarovnic Dornava. V petek bodo svoje goste razveseljevali Plavi orkestar, Mi2 in Cover Lover, sobotni večer pa bodo oder zavzeli Siddharta, 6 Pack Čukur in Šank Rock, atmosfero pa bodo popestrili tudi bruhalci ognja, maske in številna druga presenečenja.

Strašno fina Halloween zabava – lokal Kolaž

Ljubljanski lokal Kolaž, ki se nahaja na Gornjem trgu 15 v Ljubljani, 31. oktobra ob 20.00 uri vabi na 'strašno fino Halloween zabavo', kjer boste po besedah organizatorjev "čarovniške vragolije in norčije lahko zganjali ob plesnih ritmih hišnega Dja." Poskusili boste lahko tudi grozljivo hude napitke in zvarke, krona večera pa bo podelitev nagrad najbolj izvirnim in grozljivo obarvanim maskam.

Predstava Merlin - Lutkovno gledališče

Danes in jutri si v ljubljanskem Lutkovnem gledališču lahko ogledate senzorialno predstavo Merlin, nastalo pod taktirko priznane umetnice in režiserke Barbare Pie Jenič. Pričakujete lahko lov za duhovnim zakladom, odstiranje zgodbe skozi dišeče nočne hodnike, tunele in stopnišča. Misteriozno, temačno in hkrati navdihujoče ... Vse, da bi našli svoj edinstveni biser ali luč na koncu tunela.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.