Magazin > Odnosi in prosti čas
3458 ogledov

Katere ženske lastnosti moške odbijajo

prepir, moški, ženska, skrbi Profimedias
Čemu se izogibati, če ne želite, da bi vam moški pobegnil.

To so stvari, zaradi katerih bo moški zelo hitro izgubil zanimanje za vas.

1. Slaba volja
Obraz osebe, ki je slabe volje, vsekakor ni privlačen. To so ugotovili tudi kitajski znanstveniki, ki so poskusnim zajčkom pokazali različne fotografije, ki so jih morali nato porazdeliti v kategorije "jezen“, "zloben“, "prijazen in "dostojen“ ter oceniti njihovo privlačnost. Osebe, ki so pristale v zadnjih dveh od naštetih kategorij, so dosegle višjo oceno privlačnosti.

2. Pomanjkanje smisla za humor
Ženske, ki niso pokazale smisla za humor, so se moškim zdele manj privlačne. To je pokazala neka kalifornijska študija.

3. Kajenje in pitje alkohola
Rezultati belgijske študije razkrivajo, da se zdijo moškim ženske, ki so veliko kadile in pile alkohol, neprimerne za resno zvezo.

4. Grde izjave o bivšem partnerju
Vaš novi partner si vsekakor želi, da ste nekdanjega že preboleli, kljub temu pa se izogibajte neprestanemu nerganju o nekdanji zvezi. To namreč kaže na dejstvo, da ste še vedno preveč osredotočeni na preteklost, poleg tega pa to meče tudi slabo luč na vaš značaj.

5. Pretvarjate se, da ste nedostopni
Moški so lovci? Res je, ampak ne pretiravajte. Pokažite mu, da imate določene standarde, da ste samostojni in da znate zagovarjati svoje mnenje, pri tem pa mu ne pozabite pokazati tudi, da vas zanima.

6. Igranje žrtve
Ženska, ki bo ves čas iskala junaka, ki bi reševal njene težave, moške ne privlači. Še zlasti na začetku zveze ga ne obremenjujte s svojimi problemi.

7. Preveč ličil
Bodite čim bolj naravne, a obenem urejene.  

8. Nimate svojega mnenja
Nobene potrebe ni, da se z njim ves čas strinjate. Bodite iskrene in mu povejte, če se z njim ne strinjate in se vaše želje od njegovih razlikujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.