Magazin > Odnosi in prosti čas
398 ogledov

Katero astrološko znamenje se najbolje poljublja

Moški v rdečem Profimedias
Pravijo, da imajo različna astrološka znamenja različno tehniko poljubljanja. Preberite in povejte, ali drži.

Oven
Ni pomembno, ali gre za nežen ali divji poljub – ovni imajo zelo spretne in ponavadi tudi polne ustnice. Rojeni so za poljubljanje. Njihova specialiteta pa so strastni in divji poljubi, saj vam želijo pokazati, da si vas želijo. Njihovi partnerji so zato lahko zelo hitro ob sapo ...

Biki
Bikom je pomembno, da uživajo. Radi preizkušajo, okušajo, vonjajo, občutijo … Tudi pri poljubljanju. Ko se zaljubijo, bodo s poljubi razvajali celotno partnerjevo telo.

Dvojčka
Nežen poljub na usta, nato poljubček na lice, za konec pa še strasten francoski poljub. To znamenje se zelo rado igra. Kar se erotike tiče, ne bodo nikoli odrasli, ampak ostali nagajivi kot otroci. Super! Njegovi poljubi so zabavni, saj je vsak drugačen. Ustnic se zelo radi dotikajo tudi s prsti.

Raki
Rakci so znani po svojih nežnih ustnicah in prelepih očeh, zato nasprotni spol magično privlačijo. Poljubljajo se previdno, nežno in ljubeče. Pomembno jim je, da vlada romantično vzdušje. Če tega ni, jim ni do poljubov. Ni pristaš divjega poljubljanja. Bolj obožuje nežne poljube po vratu in ušesih.

Levi
To znamenje ljubi dramatičnost in vroče poljube, kot jih lahko vidimo na velikem platnu. Na začetku so igrivi, kot mladi mucki. Posipali vas bodo z majhnimi poljubi, a le dokler imajo upanje, da se bo noč končala strastno.

Devica
Devica obvlada nežne poljube in tudi strastne igrice z jezikom. V poljubih pa bodo device uživale le, če bodo s srcem pri stvari. Izmenjavanje sline z neznanci po pijani noči ni njihov stil. Kaj znajo, vam bodo pokazale le v prefinjenem ambientu.

Tehtnica
Tehtnice so veliki esteti, ki vas bodo, preden vas spustijo blizu, premerili od nog do glave. Pomembno jim je, da ima njihov partner bleščeč nasmeh. Njihov vladar je Venera, zato so, kar se ljubezenskega področja tiče, zelo talentirani. Njihovi poljubi so popolni, mirni in prefinjeni.

Škorpijoni
Če se radi poljubljate, si poiščite škorpijona. Veljajo za najbolj strastno znamenje zodiaka, kar dokazujejo tudi njihovi poljubi, ki so dolgi, vroči, erotični. Z njimi ne potrebujete predigre ...

Strelci
So temperamentni in neučakani, zato se radi strastno poljubljajo že na prvem zmenku. Obožujejo polne ustnice in ljudi, ki so kreativni.

Kozorogi
K stvarem pristopajo objektivno. Poljubili vas bodo le, če se za vas zanimajo in ne le zgolj za zabavo. Poljubi so zanje nekaj intimnega. Tisti, ki osvojijo njihovo srce, pa se lahko veselijo. Za poljube si bo vzel čas. Zapomnil si bo, kaj vam je všeč in kaj ne.

Vodnar
Vodnarji obožujejo eksperimentiranje, vse, kar je nenavadno in spontano. Njihov jezik je gibčen in spreten. Z njimi vam ne bo dolgčas ...

Ribi
To znamenje se nikoli ne poljublja z odprtimi očmi. Ljubijo nežne dotike in tudi nežne poljube. Imajo bujno domišljijo in cenijo ljudi, ki jim bodo pred poljubi v uho zašepetali nežnosti. To jim je v bistvu zelo pomembno, sicer se ne poljubljajo radi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.