Magazin > Odnosi in prosti čas
184 ogledov

Katero darilo je idealno zanjo?

Darilo Profimedias
Če pe ne veste, kaj bi vaši dragi poklonili na današnji dan, vam pri tem lahko pomagajo zvezde. Ženske, rojene v različnih znakih imajo različne želje.

OVEN
Ker neprestano hiti in ima veliko načrtov, je zanjo primerno darilce planer, v katerega bo vpisovala svoje obveznosti. Razveselil jo bo tudi kuponček za telesno vadbo ali šopek rdečih vrtnic. 


Zivljenje 30.01.13, telo, zenska, vrtnice, foto: shutterstock | Avtor: Shutterstock Shutterstock
BIK
Ženska, rojena v tem znamenju, je zelo hedonistična, a darilo, četudi ni drago, mora delovati privlačno in razkošno. Kuponček za razvajanje v wellnes centru ali nakit bi bila primerno darilo. Poleg tega ne pozabite na šopek vrtnic. 


DVOJČKA
Ženska v dvojčku bi rada vedela vse in želi delati na sebi. Najboljše darilo zanjo so knjige, letna naročnina za priljubljeno revijo ali niz svinčnikov. Polepšajte ji dan s šopkom šmarnic. 


RAK
Rakica ima rade ljubezenska darila. Najpomembneje je, da so pride od srca. Lahko je to okvir za sliko, domače pecivo ali nekaj za kuhinjo. Cvetovi naj bodo beli, najboljša izbira so lilije. 


LEV
Ne glede na to, kaj boste kupili, darilo lepo zavijte. Če se ne bo svetilo, bo brez učinka. Levinji lahko podarite steklenico šampanjca, zlat nakit ali majhno ogledalce. Peljite jo na večerjo v restavracijo in ne pozabite na šopek rumenih vrtnic. 


DEVICA

ženska, večerja, obrok, restavracija | Avtor: Profimedias Profimedias
Dama v tem znamenju je praktična. Najbolje bo, da ji podarite orhideje, vrtnice ali narcise ter darilni bon za knjigarno ali drogerijo. 


TEHTNICA
Karkoli podarite tehtnici, mora biti lepo in uporabno, bodisi so to poslikane škatle, torta ali družinski portret. Ne bo imela nič proti, če bo dobila udobno spalno srajco. Vrtnice morajo biti velike in dišeče.

 
ŠKORPLJON
Ženska v tem znaku je strastna, zato ne bo narobe, če dobi seksi spodnje perilo ali kaj podobnega. Ne pozabite na šopek rdečih vrtnic. 

STRELEC

savna | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Tej ženski morate pokloniti nekaj, kar jo bo spodbudilo k akciji. Lahko so to potovalna torba ali izlet, kjer bosta skupaj raziskovala. Cvetje mora biti divje, kot so nageljni. 

KOZOROG
Ženska v znamenju kozoroga je feministka, zato morate biti previdni. Najboljša je pametna knjiga, vstopnica za muzej, med cvetjem pa preferirajo magnolije. 

VODNAR
Poklonite ji kozmetiko, spodnje perilo iz svile in čipk. Navdušil jo bo tudi nov pametni telefon, med cvetjem pa orhideje ali kaktus. 

RIBI
Riba živi v domišljijskem svetu. Kupite ji dobro knjigo, odpeljite jo na kratko potovanje, v hotel, ki ima bazen, v katerem bo lahko plavala. Od cvetja izberite orhideje. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.