Magazin > Odnosi in prosti čas
11442 ogledov

Katero žival ste najprej videli?

igra Epa
Živali, ki jih izberemo ali so nam pri srcu, veliko razkrivajo o našem značaju.

Na hitro poglejte zgornjo sliko. Katero žival ste najprej opazili?

Tiger
Tiger je simbol energije in moči. Je vzkipljiv in se rad zoperstavlja avtoriteti. Mnogokrat je nediscipliniran. Ima velike cilje in zelo je ambiciozen. V življenju so uspešni, še zlasti tisti, ki prisluhnejo nasvetom in ne ignorirajo mnenja drugih. Tigri se ne bojijo tveganj, zaradi česar se mnogokrat tudi opečejo. Pomembno je, da se naučijo, da je treba najprej premisliti in šele nato narediti korak naprej. Zavedati se morajo tudi, da niso nezmotljivi.

Orel
Postavljajo si velike cilje in naredili bodo vse, da bi jih dosegli. Gre za prijazne ljudi, ki radi pomagajo drugim. Nanje se lahko zanesete. Ne bojijo se kritik, saj so zelo samozavestni, obenem pa se ne precenjujejo. Na družino gledajo zelo trezno. Preden se bodo poročili, bodo dobro premislili. Odkrito vam bodo povedali svoje mnenje, ne bodo pa zaznali prevare.

Pes
So zvesti, iskreni in inteligentni. Pravica jim je tako v zasebnem kot tudi v poslovnem svetu zelo pomembna. Zanjo se bodo borili, a se na srečo ne bojijo dolgih in srditih pogovorov in prepirov. Ker so zelo inteligentni, točno vedo, kaj v določeni situaciji izustiti. Na druge vedno naredijo dober vtis. Bolje je biti njihov prijatelj kot sovražnik.

Slon
Odlikujejo jih neverjetne umske sposobnosti, moč, modrost in prestiž. Njihovo življenje ima smisel, so trmasti in avtoritativne narave, kar mnoge privlači. Usmerjeni so v doseganje ciljev. Za razliko od tigrov do uspeha pridejo s premišljenim delovanjem. Družina jim je zelo pomembna. Ob sebi potrebujejo ljubečo osebo, ki jim bo pomagala premagati pesimizem. Imajo mnogo prijateljev.

Veverica
Ta žival simbolizira učinkovitost, energijo in predanost. Veverice so zelo inteligentne, aktivne in odlične v predvidevanju posledic. So živahne, komunikativne, optimistične in samozavestne, zato so v družbi zelo priljubljene. Vsako stvar bodo natančno analizirale, zato jim je uspeh zagotovljen. Nikoli ne pozabijo na svojo družino.

Žaba
Žaba je umirjena. Za vsako stvar si vzame čas, zato so le redkokdaj v stresu. Radi opazujejo in analizirajo, odločitve sprejemajo premišljeno. So dobri prijatelji, ki z nasveti ne skoparijo. So pametni in polni modrosti, kljub temu pa jim lahko uide marsikatera priložnost, saj so prepočasni. Imajo močno intuicijo in so zelo delavni.

Riba
Tudi riba je zelo intuitivna, kar jim pomaga pri premagovanju ovir. Zmagujejo korak za korakom. Lahko jim zaupate, čeprav so znani tudi po tem, da hitro menjavajo razpoloženje. Včasih zanjo biti zelo skrivnostni – ne skrbite, ničesar vam ne prekrivajo. To je le način, na katerega varčujejo s svojo energijo.

 

Komentarjev 2
  • marsal 19:20 02.marec 2019.

    C.R. ti si cepec ! Le od kje si to prepisal in narobe objasnil ?