Magazin > Odnosi in prosti čas
10040 ogledov

Katero žival ste najprej zagledali?

žival
Žival, ki ste jo najprej zagledali, veliko pove o vaši osebnosti.

Pozor: V sliko ne smete gledati predolgo. Samo za hipec jo ošvrknite. 

Ste najprej zagledali …

Konja
Ljudje, ki so najprej zagledali konja, sledijo svoji strasti, saj konji ponazarjajo življenjsko energijo. Te osebe se lahko pohvalijo tudi z izredno močno seksualno energijo. Obožujejo pustolovščine. 

Kokoš
Radi razkazujete svojo lepoto, ste zanesljivi in točni. Znani ste tudi po pretiravanju, a tudi po tem, da drugim z veseljem priskočite na pomoč.

Raka
Nagnjeni ste k temu, da z glavo silite skozi zid. Raje premislite, katere kompromise bi morali sprejeti, da bi na enostavnejši način prišli na cilj. Ste bolj sramežljive narave in tudi zelo občutljivi. 

Bogomolko
Želite si miru in dobre družbe. Stres in nemir znate izklopiti in se osredotočiti na notranji mir. Brez slabe vesti si vzamete čas zase in ne marate sprememb. Sposobni ste zelo hitro sprejeti pametne odločitve. 

Volka
Dobro ste organizirani. V vašem življenju sta disciplina in harmonija v ravnovesju. Svojemu šestemu čutu lahko zaupate, pohvalite pa se lahko tudi s širokim krogom prijateljev. Ste perfekcionist, kar vam lahko včasih škodi.

Psa
Ste prijazni, zvesti in iskreni. Radi pomagate, ker imate ves čas občutek, da morate druge ščititi. Pazite, da ne boste pozabili na svoje potrebe.

Orla
Z obema nogama trdno stojite na tleh. Najraje se lotevate projektov, ki se zdijo na prvi pogled preveliki za vaše zmožnosti. Pri tem je pomembno, da poslušate svoje srce. Le tako boste dosegli to, kar si resnično želite. 

Metulja
Četudi se z nečim ne strinjate, boste to sprejeli Zelo ste občutljivi in zelo hitro vas stvari lahko vržejo s tira. Drugim prinašate veliko veselja in ravno na to bi se morali večkrat spomniti.

Goloba
Simbol miru. Ste dobrega srca in izžarevate nedolžnost, kar mnoge privlači – tudi napačne osebe. Pazite, da vas ne bodo izkoriščali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.