Magazin > Odnosi in prosti čas
150 ogledov

"Kdaj ste zadnjič seksali trikrat tedensko?"

prostitutka Shutterstock
Prostitutka je pisala odprto pismo ženam svojih strank. Za težave v vašem zakonu ni problem v meni, jim skuša dopovedati.

Prostitutka s psevdonimom April Adams iz New Yorka je v pismu odkrito spregovorila o spolnosti in moški psihologiji, poroča Vice. Takole nekako gre:

"Draga žena, 

Ne poznam te, vendar se zavedaj, da je še kako mogoče, da te bo tvoj mož prevaral s prostitutko. To trdim, saj sem tudi sama ena od njih in verjemi, da mi strank nikoli ne zmanjka.

'Ne, moj mož pa že ne, on ni tak,' boš rekla. Vajino spolno življenje je zagotovo dovolj dobro. Saj ste vendar pred desetimi leti seksali v troje z vašo cimro s faksa, vsakega avgusta najameta varuško in se zapeljeta do Las Vegasa ter ohranjata ritual v gledanju nanizanke Zakon in pravica. Imate torej vrhunski zakon!

Pa naj te vprašam: kdaj si nazadnje seksala trikrat v istem tednu? Kdaj se je on nazadnje pritoževal glede tega? Pa ja ne misliš, da se mogoče ni odločil ta problem rešiti z mojo pomočjo?

Dobra stran tega je, da če si želi sestankov z menoj, bi rad ostal poročen s tabo. Raje je namreč izbral nadomestno vzburjenje na najbolj zanesljiv način. Pomisli kako bi šele bilo, če bi bila na mojem mestu varuška vajinih otrok, tvoja soseda ali najboljša prijateljica? Seznam je še dolg, ampak saj razumeš, kaj govorim ...

Sama sem profesionalka in diskretna, še več: moj čas, pozornost in seksualnost se merita v urah, medtem ko je ves preostali čas tvoj. In še nekaj - nimam rada tvojega moža in ga nikoli ne bom imela ... Nikoli ne bo grožnja vajinemu zakonu, saj si ne želim imeti opravka niti s tabo niti z njim. Od mene ne boš izvedela ničesar. Če pa ti bo sam povedal, to pomeni, da je velik cepec in da je jezen nate. 

...

Tudi če se bodo stvari zakomplicirale, bo še vedno obstajala zavora - sem namreč precej draga. Po mojem izkustvu pa moški za seks plačajo le toliko, kolikor si lahko privoščijo. Če si lahko privošči, da iz družinskega proračuna neopazno vzame 1.000 dolarjev, bo to storil. A če želi še več in si tega ne more privoščiti, potem ne bo šlo, saj ne more kar pričarati denarja, to je tudi zelo zahtevno področje za pojasnjevanje, izmikanje in posledice. Karkoli že misli, da čuti do mene, bo to po dveh tednih gotovo pozabil. 

....

Te skrbijo moje bolezni? A nasprotno temu, kar vidiš po filmih, je danes večina prostitutk bolj zdravih od povprečne tajnice. In ne boj se glede morebitnega spočetja. Možnosti za to so enake ničli. 

...

Morda še vedno ne verjameš, da spi z menoj. Pa naj te zopet vprašam - kdaj si nazadnje seksala trikrat tedensko z njim? Saj ne trdim, da je tvoja naloga, da ves čas zadovoljuješ. Ampak morda pa se tebi ne ljubi spati z njim tako pogosto. Zaposlena si, pod stresom ... Aha razumem, on tega sigurno ne počne zaradi mene.

In prav v tem je razlog. Jaz sem tajni sestavni del številnih zdravih zakonov. Vse dokler se dobiva z menoj, imata oba toliko seksa, kot si ga želita. Če boš pustila njegov mobitel pri miru, bosta morda prigarala vse do zlate obletnice.

Prosim, pa še kdaj."

Komentarjev 6
  • jasmina 18:14 26.oktober 2015.

    vem, da ena žlica ne ropota sama od sebe, ampak zakaj bi si želela dočakati zlato poroko z moškim, ki zahaja k prostitutki-drugi ženski? V nič ga ne silim, svobodno se lahko odloča ali sem mu všeč, ali se poslovima!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:33 25.januar 2015.

    vedno je lahk kriv tud samo eden. če je en neresn se lahk na glavo postavš pa bo šel stran al pa varat te ko se mu bo zazdel.

  • 4krogci 13:26 25.januar 2015.

    Jo poznaš iz partnerskega ali iz prijatelskega odnosa? Ta dva se zelo razlikujeta, pa še priznala nebo da je sama zajebala;) In še en razlog je zakaj si moški ljubico omisli: Doma ima vse sex,pospravljeno,kuhano manka mu pa pogovor! In ...prikaži večIn si najde prijatlco, s katero se lepo pogovarja, ki ga posluša,.. in seveda sčasoma pride tudi do sexa pol je pa tko in tko spet vik in krik kakšni smo moški ;) Nikoli ni samo en kriv ;)