Magazin > Odnosi in prosti čas
6884 ogledov

Kdaj z novim partnerjem prvič skočiti med rjuhe?

Uživajte v spolnih odnosih vsaj trikrat na teden. Žurnal24 main
Seks na prvem zmenku? Odgovarja seksologinja dr. Martha Lee.

S tem vprašanjem se večinoma ukvarjajo ženske in zanje ima seksologinja in avtorica knjige Love, Sex and Everything In-Between, dr. Martha Lee, dobro novico – s seksom na prvem zmenku ni nič narobe, če si od moškega več kot posteljne telovadbe ne obetate. Če pa si želite resne zveze, pa s skokom med rjuhe počakajte. "Seks ne sme biti prioriteta, če si želite resne zveze. V bistvu vam lahko seks, če se ta zgodi prehitro, zamegli um, zaradi česar boste težje ocenili, ali je partner pravi za vas,“ svetuje strokovnjakinja, ki tudi meni, da do prvega seksa z novim partnerjem ne bi smelo priti, dokler niste popolnoma prepričani, da se z njim ujemate (imata iste vrednote, cilje, interese …).

Dr. Lee tudi opozarja, da seks na prvem zmenku lahko škodi slovesu ženski. "Prostor daje napačnim projekcijam in razumevanju vašega značaja, na primer, da svojega telesa ne spoštujete, da nimate vrednot ...“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.