Magazin > Odnosi in prosti čas
70 ogledov

Kje je verjetnost, da spoznate sorodno dušo, največja?

zmenek Profimedias
Astrološki znaki so razdeljeni na štiri skupine – ognjena znamenja (oven, lev, strelec), zemeljska (devica, bik, kozorog), vodna (ribi, škorpijon, rak) in zračna (vodnar, tehtnica, dvojčka).

Ognjena znamenja se radi ukvarjajo s športom oziroma dejavnostmi, ki zahtevajo neko znanje ali talent, zemeljski znaki so umetniki, ki so radi v naravi, zračna znamenja se najraje ukvarjajo z raziskavami, medtem ko so vodna znamenja nagnjena k raziskovanju duhovnosti in umetnosti.

Kje torej najti svojo sorodno dušo ?

P.S.: Najbolj se ujemate s tisti, ki jim vlada isti element kot vam.

Ognjena znamenja
So zelo družabni, energični in veliki entuziasti. Ljduje, ki jim vlada ogenj, so v nenehnem gibanju, našli pa jih boste na krajih, kjer so lahko fizično aktivni. Ovni, levi in strelci svojo sorodno dušo pogostokrat srečajo na igrišču ali telovadnici. Če ste samski, se začnite ukvarjati s kakšnim skupinskim športom. Obiskujte športne prireditve.

Zemeljska znamenja
So čutni in praktični. Biki, device in kozorogi se najraje ukvarjajo s hobiji, pri katerih morajo uporabiti roke – na primer kuhanje, delo z lesom ali pletenje. Če iščete nekoga, ki bi z vam delil vašo strast, se vpišite v kakšen rokodelski tečaj.

Zemeljska znamenja so tudi družabna, a ne "divja“. Najdete jih lahko tudi v kulturnih ali ekoloških društvih. Telesna harmonija jim je zelo pomembna. Mir najdejo v naravi.

Zračna znamenja
Intelektualci, analitiki. Ob sebi potrebujejo partnerja, ki bo zmožen slediti razpravi in bo z njimi rad debatiral. Pogosto jih najdete v knjižnici, v političnih organizacijah ali v društvu pisateljev in pesnikov.

Vodna znamenja
So kreativni in zelo intuitivni. Iščejo partnerja, ki bo znal ceniti umetnost. Srečali jih boste na razstavah, muzejih, plesnih šolah … Imajo veliko srce in radi pomagajo, zato se radi ukvarjajo tudi z dobrodelnostjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.