Magazin > Odnosi in prosti čas
447 ogledov

Ko se moški z vami samo poigrava …

seksi moški Profimedias
Zdi se vam, da se dobro razumeta, seks je fantastičen, a vseeno … Ste sigurni, da je to to? Pazite, da ne boste preveč naivni in se zaljubili v napačnega.

Pri laskanju se preveč trudi
Moški, ki se poigrava z ženskim srcem, ne pozna meja. Če se počasi zaljubljate vanj, čeprav ga poznate le dva tedna, premislite, kako vam laska. Če vam po kratkem času reče, da ste "najboljša oseba, kar jih je spoznal v življenju", premislite dvakrat, kaj je v resnici rekel. Vas sploh pozna dovolj, da bi to rekel?

Na njegov odgovor čakate en dan
Ko mu zvečer napišete sporočilo in na 30 sekund pogledate na telefon, že v osnovi ne gre za zdrav odnos. Sprašujete se, če je kaj narobe s signalom in, ali vaš telefon normalno deluje. Nato pa … Naslednji dan, ko na delovnem mestu že jeste kosilo, dobite sporočile, kjer se opravičuje, da je zaspal ali da se je nehote napil.

Z vami noče nikoli iz hiše
Moški, ki hočejo z vami biti le v postelji in gledati filme, se vas očitno sramuje, kajne? Ni normalno, da po mesecih druženja ne stopita skupaj na ulico.

Za vas ima splošen vzdevek
Če vas po dveh tednih kliče "ljubica", "srček" ali "draga", je to lahko znak, da je navajen uporabe teh imen. Torej ga uporablja na več dekletih, poleg tega pa se ne more zmotiti pri uporabi vašega imena.

Nikoli se noče objemati
Ko je seksa konec, se obrne in zaspi ali pa vstane in odide v kuhinjo. S tem želijo zaščititi vaša čustva, ne toliko svoja. Ne želi si, da bi se preveč zbližala ali da bi se vanj resnično zaljubili in v njem videli kvalitete dobrega fanta.

Poln je izgovorov
Ko se z njim začnete pogovarjati o načrtih za prihodnost (prihodnost je v tem primeru lahko tudi mesec dni), se izogiba in išče izgovore, češ da ne ve, kaj se bo zgodilo v tem času in da ne more načrtovati vsega, kar si vi želite.

Facebook je poln slik postavnih deklet
Vam je rekel, da gre na pijačo k prijatelju domov, na koncu pa na Facebooku vidite, da je v eni noči spoznal pet čudovitih in postavnih deklet? Najbrž mu ni vseeno, da je obkrožen z dekleti. To, da je z njimi objavil slike na družbeno omrežje, kaže na dejstvo, da se želi dokazati kot pravi moški, ki lahko osvoji katerokoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.