Magazin > Odnosi in prosti čas
121 ogledov

Komplimenti, ki moškim najbolj laskajo

par, razmerje, ljubezen Shutterstock
V razmerju lahko večkrat pozabimo na komplimente, ki pa v svoji esenci nedvomno izžarevajo ljubezen, naklonjenost in nenazadnje, spoštovanje. Ste se kdaj spraševale, kakšen kompliment pokloniti svojemu moškemu?

1. Komplimenti, ki kažejo na to, da verjamete vanj

Komplimenti, ki kažejo na to, da v svojega partnerja resnično verjamete in ga podpirate, so v razmerju izjemnega pomena. Primeri stavkov, kot so: "verjamem vate“, "verjamem v tvoje sposobnosti“, "ni dvoma, da boš glede na svoje sposobnosti dobil to službo“, "odličen si pri tem, kar delaš“, bodo zvezo v prvi vrsti okrepili in ji nato dali nov zagon.

2. Komplimenti, usmerjeni na izgled

Kljub temu, da se na prvi pogled moški ne ukvarjajo toliko s svojim videzom kot ženske, so kljub temu negotovi glede določenih elementov svojega fizičnega izgleda. Poleg tega si vsaka oseba nedvomno želi zavedanja, da svojemu partnerju ugaja.

3. Komplimenti, ki priznavajo njegove dosežke

Vsak individuum vsake toliko časa želi dobiti priznanja za svoje dosežke, zato svojemu moškemu pokažite, da ga res cenite. Tudi glede tistih vsakodnevnih stvari, ne samo grandioznih dosežkov. Pri tem ne pozabite izkazovati tudi spoštovanja, saj naj bi po številnih raziskavah moški bili bolj navdušeni nad tem, da so spoštovani, kot pa ljubljeni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.