Magazin > Odnosi in prosti čas
106 ogledov

Letni horoskop 2015

Prihodnost naj bi bila zapisana v zvezdah … Pa poglej, kaj pravijo za leto 2015.

 
oven | Avtor: Profimedias Profimedias

Oven (21.3 – 20.4)

Ovne čaka srečno in uspešno leto. Lahko bi celo rekli, da je pred njimi sanjsko leto! Vsi podvigi, ki se jih bodo lotili leta 2015, bodo uspešni. Na finančnem področju bodo še zlasti uspešni junija, na ljubezenskem pa celo leto.

Ljubezen
Ljubezen bo cvetela. Tudi samske ovne čaka sreča. Oči imejte še zlasti na pecljih od konca februarja do sredine marca. Morda vas čaka celo poroka … Venera bo ovnom namreč poklonila neustavljiv šarm. Pri tem ji bo pomagal Jupiter, ki mu pravijo tudi planet sreče. Le redki bodo v leto 2016 vkorakali samski … Tudi vezane ovne čaka leto brez večjih sporov. Partnerja lahko zmoti le vaša kipeča in neustavljiva strast. Pazite le, da vas ne premami prepovedan sadež! Ostanite zvesti, čeprav boste spolno slo le težko brzdali. Do manjše krize lahko pride v maju, a tudi v prvih dneh junija. Vaša ljubezen bi morala to preizkušnjo prenesti brez posledic. Čeprav so ovni trmasti, so dovolj pametni, da vedo, kdaj se je dobro ugrizniti v jezik.

Služba in finance
Kar se službe in financ tiče bo za ovne najbolj ugoden mesec junij. Vse jim bo šlo tako dobro od rok, da bodo v uspehu videli nekaj samoumevnega. Že v začetku leta (od sredi februarja do sredine marca) bo Merkur ovnom poslal briljantno idejo, s pomočjo katere bodo izboljšali svoje finančno stanje. Spoznali bodo, da do upeha vodijo dobre komunikacijske sposobnosti. Tisti, ki bodo v leto 2015 vstopili z dolgovi, bodo lahko že konec leta bolj svobodno zadihali. Leto 2015 bo ugodno tudi za tiste, ki si želijo spremembe v službi. Intuicija jim bo pokazala pot do sanjske službe.

Zdravje
Ovnom se bo letos odprlo "tretje oko“, ki jim ne bo pomagalo le na službenem področju, ampak tudi v zadevah, ki se tičejo njihovega zdravja. Vedeli boste, kdaj nujno potrebujete počitek in si ga tudi vzeli. Če boste poslušali svoje telo, boste vse leto polni energije. Na zdravje pazite v zadnjih dneh februarja in marca ter tudi konec julija in v začetku avgusta. V tem času bo namreč zelo dejaven Mars, ki vam lahko povzroči glavobole in težave z želodcem. Privoščite si dolge sprehode.

bik | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Bik (21.4 – 21.5)

Bikom bo leto, ki mu bo vladal Jupiter, poklonil veliko sproščenosti in zadovoljstva, in to na vseh področjih. Kljub na splošno ugodnemu letu, pa bodo bike občasno pestile težave. Dobra stvar pa je, da bodo za te težave hitro našli rešitev. Še zlasti uspešno bo za bike druga polovica leta.

Ljubezen
Vezani biki boste vse leto uživali v radostih ljubezni. Četudi bo odnos občasno razburkan, bosta s partnerjem v ospredje postavljala čustva, ki jih čutita drug do drugega. Večjih sporov ne bo, manjše nevihte pa boste z lahko pregnali. Samski biki bodo odprti za spogledovanje in pustolovščine. Največ možnosti za začetek partnerske zveze bo od sredine marca do sredine aprila. V tistem času vam bosta ob strani stala planet sreče Jupiter in planet ljubezni Venera.

Služba in finance
Bikom služba ne bo povzročala težav, kljub temu pa si bodo belili glavo. To znamenje je namreč znano po svoji vestnosti in veliki potrebi po varnosti. Samim sebi povzročajo stres, četudi po nepotrebnem. Strahovi se bodo pojavili v prvem četrtletju, zato boste v tem času pogosto na trnih. Ne obupajte. V drugi polovici leta se boste znali sprostiti in premagati vse psihične blokade. To vam bo pomagalo tudi v poslu. Po vsej verjetnosti vas čaka napredovanje, če boste le verjeli vase. Uspeh se bo pokazal že avgusta.

Zdravje
V tem letu bo Jupiter poskrbel za vašo vitalnost in energijo. Vso leto boste telesno na vrhuncu, občasno pa boste sami sebe blokirali, ker imate slabo vest, ko se počutiti preveč sproščeno. Zaradi stresa vas lahko pestijo težave z vratom, zato si privoščite kakšno masažo. Še zlasti napeto bo v začetku leta. Za svoje zdravje lahko največ sicer naredite sami – sprostite se! Začnite se ukvarjati z jogo in meditacijo. Veliko se gibajte tudi na svežem zraku. V drugem četrtletju dobro izkoristiti vpliv Marsa, ki vas bo napolni z močjo, s katero lahko premagate celo kronične težave. 

dvojčka | Avtor: Profimedias Profimedias

Dvojčka (22.5 – 21.6)

Prihaja eno najbolj srečnih let za to znamenje. Še zlasti plodno bo na področju ljubezni. Planeti bodo dvojčkom izpolnili vse želje, tudi najbolj skrite. Rešili se boste vseh težav, ki so vas pestile v letu 2014.

Ljubezen
Uživali boste življenje. Jupiter, planet sreče, in Venera, planet ljubezni, vam bosta poklonila nepozabne trenutke v dvoje. Če ste v resni zvezi, se veselite harmonije, ki vas bo spremljala vse leto. Toliko razumevanja in navezanosti, kot ju boste s strani partnerja deležni letos, še niste okusili. Amor ve, kaj vam dolguje, zato bo mnogo predstavnikov tega znamenja letos spoznalo svojo sorodno dušo. Največ puščic bo v vašo smer letelo od sredine aprila do začetka maja. Od sreče se vam bo zavrtelo!

Služba in finance
Lansko leto ste se morali spopasti s številnimi preprekami, ki so vam oteževali napredek. Letos je zgodba popolnoma drugačna. Priložnosti za napredovanje vam ne bo primanjkovalo. Prav tako boste imeli veliko sreče z denarjem. Z lahkoto boste lahko spremenili stvari, ki so se zdele zabetonirane in so vam povzročale glavobole in kaos. Končno boste lažje zadihali. Najpozneje do konca oktobra boste uredili vse, kar je povezano z vašo službo in financami in uživali v preostanku leta.

Zdravje
Dvojčki so znani po tem, da radi pretiravajo. Posledice se pokažejo na njihovi vitalnosti. Leto 2015 pa bo na njihovo zdravje vplivalo blagodejno. Če bodo pazili na znake, ki jim jih pošilja njihovo telo, in se sprostili, večjih težav ne bo. Bodo pa v novo leto stopili precej utrujeni, zato bi se morali v prvih dveh mesecih leta 2015 najprej pošteno spočiti. Če se bodo takoj vrgli v delo in pustolovščine, se lahko pojavijo težave iz preteklosti. Še zlasti v prvem četrtletju bodite pozorni na glavobole, alergije in trenutke izčrpanosti. Ne pretiravajte. Od poletja dalje se boste počutili mnogo bolje.

rak | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Rak (22.6 - 22.7)

Raki bodo dobro izkoristili izkušnje, ki jih prinaša novo leto. Beseda leta je "samouresničitev“. Končno se bodo osredotočali na lastne potrebe in želje, kar jih bo navdajalo z optimizmom in veseljem do življenja. Raki so naredili domačo nalogo, ki so jo prejeli 2014, zato bodo v novo leto vstopili z več samozavesti.

Ljubezen
Rakom bodo medosebni odnosi v tem letu zelo pomembni. Predstavniki tega znamenja si želijo občutka varnosti in razumevanja. V tem letu se jim lahko te želje izpolnijo, saj sta tako planet sreče (Jupiter) kot tudi planet ljubezni (Venera) na njihovi strani. Raki, ki so v težavnih zvezah, bodo sprejeli odločitev. Odnos bodo ali končali ali pa ga popravili. V vsakem primeru bodo s svojo odločitvijo zadovoljni. Najbolj ugoden čas za nove zveze bo za samske in za vezane rake med začetkom maja in začetkom junija

Služba in finance
Rakom bo uspelo vse, kar si bodo zadali, saj so leto 2015 začeli samozavestno in dinamično. Zaradi kritičnega Merkurja se lahko sicer na njihovi poti pojavijo določene težave. Pazljivost ne bo odveč konec januarja do sredine februarja in od sredine septembra do srede oktobra. Bodite preudarni. V teh obdobjih ne podpisujte pogodb. Najboljši čas za posel in finančne transakcije prihaja v zadnjih dveh tednih julija. Zvezde vam bodo naklonjene tudi v prvem tednu avgusta. Priporočljivo je, da dopust prestavite na jesen. 

Zdravje
Vitalnosti vam vse leto ne bo primanjkovalo. Počutili se boste močne, tudi zaradi sreče, ki je boste deležni v ljubezni. Raki vedo, kaj je zanje dobro in kaj ne. Na svoje zdravje pazijo. Manjše težavice se lahko pojavijo januarja, a jih boste do februarja že odpravili.

lev | Avtor: Profimedias Profimedias

Lev (23.7 – 23.8)

Leve čaka napeto in pestro leto. Planet Uran teži k spremembam, Saturn bo leve testiral od meseca junija do meseca septembra, Jupiter pa jim bo poklonil kar nekaj srečnih naključij. Levi bodo v tem letu kljub turbulencam uživali.

Ljubezen
Samski levi bodo z lahkoto spoznavali nove ljudi. Deževalo bo vabil na družabne dogodke in zmenke. Pazite, da vam pozornost nasprotnega spola ne stopi v glavo … Zelo hitro se namreč lahko zgodi, da boste v množici oboževalcem zgrešili svojo sorodno dušo. Upočasnite tempo in dobro premislite, koga boste spustili v svoje življenje oziroma posteljo. Venera vam bo najbolj naklonjena poleti – junija in julija. Teh mesecev se lahko veselijo tudi levčki, ki so v resnih zvezah. Strastno bo!

Služba in finance
Leve bo mikalo eksperimentiranje, kar njihovi karieri in financam ne bi smelo škoditi. Vaša kreativnost vam bo v veliko pomoč. Razpoloženje vam sicer lahko od sredine junija do sredine septembra malce pokvari Saturn. Vse prepreke boste z disciplino in potrpežljivostjo odpravili. Od oktobra dalje se bo vaša kariera začela naglo vzpenjati. Izboljšalo se bo tudi finančno stanje, tudi zaradi planeta sreče Jupitra, ki bo vso leto bdel nad vašimi podvigi.

Zdravje
Kako se boste počutili, bo odvisno od vas. Jupiter vam bo prinesel srečo, a tudi nagnjenost k nezdravemu načinu življenja. Veliko se bo jedlo in pilo. Na kalorije levčki ne bodo pazili, kar lahko slabo vpliva na raven energije. Če boste v vsem uživali zmerno, boste vso leto polni energije.

devica | Avtor: Profimedias Profimedias

Devica (24.8 - 22.9)

Leto 2015 devicam prinaša veliko dobrega – od napredovanja v službi do sreče v ljubezni. Predstavnikom tega znamenja se bo odprlo veliko vrat, ki so jim bila doslej zaprta. Od konca septembra dalje jih bo podpiral planet moči Mars, ki jim bo ob strani stal vse do sredine novembra. To je čas, ko boste lahko uresničili svoje cilje.

Ljubezen
Sreča v ljubezni bo na vrata potrkala avgusta. V zvezah, ki so v krizi, lahko v tem mesecu spet vzklije harmonija. Samske device, ki idealnega partnerja še iščejo, pa naj se podajo na lov. Sorodno dušo boste takoj spoznali, saj čustev, kot jih boste začutili, doslej še niste poznali.

Služba in finance
Čeprav jim bo planet sreče Jupiter vso leto naklonjen, bo treba občasno zategniti pasove. Najboljši čas za kariere in denarne podvige bo avgusta in tudi jeseni, ko boste z lahkoto dosegali cilje. Vaše finančno stanje se bo stabiliziralo.

Zdravje
Device bodo zelo delavne. Da njihovo počutje zaradi konstantnega stresa in skrbi ne bi preveč trpelo, si bodo morale vzeti čas za počitek. Začnite se ukvarjati z jogo, ki blagodejno vpliva na dušo in telo. Lahko se pojavijo tudi težave z želodcem, zato ne pretiravajte z mastno hrano. Najbolje se boste počutili jeseni. Ker boste polni energije, boste veliko postorili.

tehtnica | Avtor: Profimedias Profimedias

Tehtnica (23.9 - 23.10)

Čaka jih čudovito leto. Jupiter se bo izkazal in predstavnikom tega znamenja poklonil veliko sreče in harmonije, in to na vseh področjih … Tehtnice bodo uživale v lagodnosti tega leta. Imele bodo občutek, da so končno prispele do cilja. V tem letu bodo našli srečo v zasebnem in tudi v poklicnem življenju.

Ljubezen
Tehtnice, ki jih obstoječa zveza že dalj časa ne izpopolnjuje več, bodo našle pogum in pospravile svoje kovčke. Čustvom, ki jih že dalj časa skrivajo, bodo pustili prosto pot. Odprla se bodo nova vrata. Staro zvezo bodo zapustili brez večjih dram in napetosti. Nekateri pa boste partnerju dali še eno priložnost. Tudi tem tehtnicam ne bo žal. Intuicija vam bo povedala, kako ravnati. Venera in Uran bosta vaše ljubezensko življenje razburkala že konec februarja. Samski imajo največ možnosti, da najdejo srečo, spomladi in jeseni.

Služba in finance
Jupiter bo ščitil vaše finance in službo. Pomagal vam bo pri napredovanju. Vaše finančno stanje se bo najkasneje na začetku druge polovice leta znatno izboljšalo. Morda vas čaka povišica, dediščina ali dobitek na lotu.

Zdravje
V tem letu se bodo tehtnice počutile odlično. Imele bodo veliko energije, kar pa lahko pripelje do težav. Jupiter namreč teži k pretiravanju. Pazite se. Četudi se boste počutili kot Herkul, varčujte z energijo.

škorpijon | Avtor: Profimedias Profimedias

Škorpijon (24.10 - 22.11)

Škorpijoni 2015 ne bodo spoznali le pozitivnih učinkov planeta sreče Jupitra, ampak tudi moč svoje intuicije. Ta jim bo pomagala pri sprejemanju odločitev. S prihodom Neptuna v znamenje rib se bo njihovo tretje oko še bolj odprlo. Škorpijoni bodo natančno vedeli, kaj morajo storiti.

Ljubezen
V ljubezni bo vse mogoče. Samski bodo z lahkoto dobili tisto, po čemer hrepeni njihovo srce. Ali je to njihov sanjski partner, bo pokazal čas. Z veliko gotovostjo pa lahko napovemo, da jim ne bo dolgčas. Možno je, da bo v  zaspanih zvezah zapihal nov veter, lahko pa se zgodi, da se bodo škorpijoni od svojega partnerja ločili in se nanovo zaljubili. Intuicija jim bo povedala, kako se morajo odločiti. Venera jim bo konec leta pripravila lepo presenečenje. V času božičnih praznikov boste od sreče lebdeli 10 metrov nad zemljo.

Služba in finance
Leto 2014 je bilo naporno, z novim letom pa bo nastopilo obdobje napredovanja. Zaradi Marsa vas lahko avgusta in septembra obiščejo težave, ki vam bodo zagrenile življenje. Z vztrajnostjo jih boste odpravili. Izzivi vas sicer čakajo vse leto, a vsemu boste kos. Vaša pot vodi navzgor! Še zlasti uspešen bo mesec november. Vaša denarnica se bo napolnila.

Zdravje
Natančno boste vedeli, kaj vam koristi in kaj škodi. Vaš notranji glas še nikoli ni bil tako jasen in glasen. Na druge boste dajali močan vtis, a zavedali se boste, da ste zelo ranljivi. Zelo pomembno je, da si vzamete čas za počitek in da jedilnik prilagodite svojim potrebam. Gibajte se, še zlasti sredi junija in sredi septembra, ko bo na vas vplival Saturn.

Strelec | Avtor: Profimedias Profimedias

Strelec (23.11 - 21.12)

Jupiter bo strelce zvesto spremljal vse leto. Kot kaže, tudi to znamenje čaka sanjsko leto. Pomagal pa jim ne bo le Jupiter, ampak tudi Saturn in Venera – še zlasti v drugi polovici leta.

Ljubezen
Ne boste ostali neopaženi. Oddajali boste neverjetno energijo, zaradi katere se vam nihče ne bo mogel upreti. Samski strelci se boste tudi zato osredotočali na avanture in zabavo. Ali se boste spustili v resno zvezo, bo odvisno od vas. Zvezde vam bodo v vsakem primeru naklonjene. Strelci, ki ste v zvezah, boste v ljubezni najbolj uživali v drugi polovici leta, ko vas bo razvajala Venera. Če je vaša zveza v krizi, boste rane v tem času uspešno pozdravili. Venera pa bo pomagala tudi tistim, ki si bodo zaželeli novega partnerja. Takšno odločitev boste sprejeli najkasneje do novembra.

Služba in finance
Na kariernem področju strelcem najbolje kaže marca. Uspešni boste pri vseh izzivih. Strelci so znani po svoji samozavesti in prepričljivosti, kar s pridom izkoriščajo. Jupiter vam bo pomagal. Padcem se boste spretno izognili, če se le ne boste odločali za rizične naložbe.

Zdravje
Poskrbite za zdravje. Kljub natrpanemu urniku si morate vzeti čas za redne preventivne preglede. To ne pomeni, da se boste počutili slabo. To znamenje je polno energije in ves čas na nogah. Ravno zato je pomembno, da si vzamejo čas za počitek in obisk zdravnika. Še zlasti naporna bo jesen. Poskrbite za mir v svojem življenju, za zadostno količino spanca in sprehode v naravi. Ne pozabite na vitamine. 

kozorog | Avtor: Profimedias Profimedias

Kozorog (22.12 – 20.1)

Leto 2014 je bilo za kozoroge v znamenju Saturna, ki jim je pomagal pri novih projektih in izzivih. 21. marca bo žezlo prepustil Jupitru, ki bo poskrbel, da bodo kozorogi dobili nagrade, ki so si jih lani s trdim delom prislužili. To leto bo zanje srečno in uspešno.

Ljubezen
2015 si bodo zapomnili. Četudi so predstavniki tega znamenja znani po tem, da niso pretirano romantični, bodo letos spoznali, kako je, ko svet gledaš skozi rožnata očala. Amor vam bo posvetil veliko pozornosti, še zlasti oktobra, ko bosta moči združila Jupiter in Venera. Vezani kozorogi se boste počutili ljubljene in varne, samski pa imate v tem času veliko možnosti, da spoznate dušo dvojčico.

Služba in finance
Še vedno boste čutili posledice leta 2014. Z izzivi se boste tudi letos tako uspešno spopadali kot lani. Največ možnosti za napredovanje ali uspešno menjavo službe boste imeli aprila in avgusta. Maja in junija bodite pri sklepanju poslov in podpisovanju pogodb previdni. Kozoroge čaka uspešno leto, tudi na finančnem področju.

Zdravje
V prvih treh mesecih boste občutili utrujenost, zato se do konca marca posvečajte sebi in se ne lotevajte novih podvigov. Od aprila dalje boste veliko bolj vitalni, tudi zato, ker boste uspešni tako v zasebnem kot tudi v poslovnem življenju. Čeprav se boste počutili močne, pazite na kosti in sklepe. S športom ne pretiravajte.

vodnar | Avtor: Profimedias Profimedias

Vodnar (21.1 - 18.2)

Vodnarjem je lani preglavice povzročal Saturn. To znamenje čaka dobra novica. Nadzor je prevzel planet sreče Jupiter, ki jih bo bogato nagradil – tako v ljubezni kot v poslu. Vodnarji bodo lažje zadihali, saj jih čaka leto, ki jim bo prineslo ogromno priložnosti za napredovanje in srečo.

Ljubezen
Samski vodnarji so v preteklih letih le težko našli nekoga, ki se lahko spopada z njihovim nekonvencionalnim načinom življenja. Leta 2015 jih čaka pozitivna sprememba. Potencialnih kandidatov bo več kot dovolj. Vodnarji bodo namreč v prihajajočem letu oddajali prav poseben šarm, ki se mu ne bo mogoče upreti. Za to bo poskrbela Venera, planet ljubezni. A tudi vezani imajo razlog za veselje, saj bodo planeti naklonjeni tudi njim. V njihovih zvezah bo vlada harmonija, mnogi bodo imeli občutek, da so se v svojega dolgoletnega partnerja nanovo zaljubili. Uživajte!

Služba in finance
Če boste delovali odgovorno, vas na poslovnem področju čaka veliko uspeha … in tudi povišica. Začelo se bo že takoj v začetku leta, ko bodo vodnarji dobili priložnost, da popravijo svoje napake iz preteklosti. Najbolj ugoden čas pa bo zanje jesen, ko imajo največ možnosti za napredovanje in izboljšanje svojega finančnega stanja. Kljub temu je pomembno, da z denarjem ravnate previdno in se izogibate nepotrebnim izdatkom.

Zdravje
V prvi polovici leta boste zelo motivirani. Počutili se boste močne in polne energije. Tako zadovoljni boste sami s sabo, da vas lahko zanese. Ne pretiravajte s hrano ali pijačo. Četudi vam športne aktivnosti ne bodo najbolj dišale, se potruditi in pojdite vsaj na sprehod. Tisti, ki bodo premagali lenobo, se bodo celo leto počutili več kot odlično.

ribi | Avtor: Profimedias Profimedias

Ribi (19.2 - 20.3)

Kdor čaka, dočaka. Uspeh, ki so se ga razveselili že lani, se bo nadaljeval tudi v letu 2015. Še več. Jupiter bo poskrbel, da bo tega uspeha še več! Veliko možnost za rast imajo na vseh področjih že v prvi polovici leta. Z lahkoto boste pozabili težave iz preteklosti in lažje zadihali. Konec leta bodo spoznali, da so bili med največjimi srečneži leta.

Ljubezen
Samske ribice lahko leta 2015 spoznate ljubezen svojega življenja. Planeti vam bodo na tem področju najbolj naklonjeni aprila in maja, pestro pa bo sicer že takoj na začetku leta. Vezani pa boste hrepeneli po harmoniji, ki je boste tudi deležni. Nekatere ribice pa bodo morale spoznati, da se ne splača več vztrajati v uničeni partnerski zvezi. Jupiter vam bo pomagal sprejeti pravo odločitev.

Služba in finance
Ribam bo Jupiter zelo naklonjen, zato jim dobrih poslovnih priložnosti ne bi smelo manjkati. Ali jih bodo znali izkoristiti, bo odvisno od njih. Pri svojih odločitvah ne odlašajte predolgo, kot vam je sicer v navadi. Najbolj ugoden čas za napredek na poslovnem področju ali za novo službo bo v marcu in juliji. Ker boste leta 2015 pogumnejši kot sicer, se vam uspeh ne bi smel izmuzniti. Jeseni boste zapravljivi, kljub temu se boste konec leta ob pogledu na bančni račun lahko nasmehnili.

Zdravje
Prva dva meseca boste uspešno prebrodili s pomočjo Marsa, ki vam bo poklonil moč in samozavest. V drugi polovici leta pa se lahko pojavijo težave, zato pazite na svoje zdravje. Izogibajte se stresu in množicah, kjer se lahko okužite z nalezljivi boleznimi. Vzemite si čas za počitek, četudi vas na splošno čaka zdravo leto. Lahko vam namreč ponagajajo živčki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.