Magazin > Odnosi in prosti čas
4037 ogledov

Letni horoskop: Kaj prinaša leto 2017?

oven Profimedias
Vam bodo zvezde naklonjene?

OVEN
Uran in Saturn vam prinašata uspeh. Prekosili boste samega sebe in zgrabili priložnosti, ki se vam bodo dolgoročno obrestovale.

Ljubezen
Vezani ovni bodo uživali v intimnosti in zaupanju partnerja. Venera bo februarja, marca in maja v vašem znamenju, zato boste cenili vsako minuto, ki jo boste preživeli v partnerjevi družbi. Dobre volje in pripravljeni na spogledovanje bodo tudi samski ovni. Jupiter pa jim do oktobra ne bo najbolj naklonjen, saj jih bo potiskal k nepremišljenim dejanjem. Pari se sicer lahko veselijo tudi julija, septembra in decembra. Tudi takrat jim bo namreč Venera zelo naklonjena. Ovni, ki iščejo ljubezen, bodo imeli decembra največ možnosti, da najdejo sorodno dušo.

Kariera
Od februarja do začetka junija bo vaša ustvarjalnost na vrhuncu. Uspeh, ki ga boste dosegli v tem obdobju, bo dolgoročen. Mars vam bo pomagal od 21. julija in vse do 5. septembra. Takrat boste na vse okoli vas naredili dober vtis. Od 22. oktobra dalje pazite na konkurenco. Do 10. oktobra bodite zelo pazljivi pri poslovnih in finančnih odločitvah ali podpisovanje kakršnih koli pogodb. Na srečo bo Saturn preprečil večje napake in vam pomagal izboljšati stanje na računu. Vašim financam najbolj naklonjeni meseci so julij, november in december. Če se ukvarjate s prodajo, boste v tem obdobju najlažje zaslužili.

Zdravje
Mars vam bo od 28. januarja pa do 10. marca poklonil energijo za telesno dejavnost. Spomladi pa bo nastopil čas za wellness in lepoto. Privoščite si oddih. Junija in julija pazite na težo. Polni energije boste tudi od 21. julija do 5. septembra. Ta čas le izkoristite. Od 22. oktobra pa ne pozabite na počitek.

bik | Avtor: Profimedias Profimedias

BIK

V službi se boste posvečali podrobnostim, ki se bodo sprva zdele nepomembne. Ljubezenske zvezde vam bodo naklonjene. Vaš partner vam bo vseskozi stal ob strani.

Ljubezen
Parom bo leto 2017 naklonjeno. Najbolj ugoden mesec za zanositev je januar, za poroko pa začetek poletja. Konec novembra pa bo nastopila sprememba. Težave lahko začne povzročati ljubosumje, a se bodo spori hitro zgladili. Veselijo se lahko tudi samski biki. Spogledujte se in vaše leto bo vroče. Do septembra na resno zvezo ne računajte. Izkoristite vpliv Marsa, zaradi katerega boste pokali od strasti.

Kariera
Pazite na podrobnosti in besede. Naporno bo od 10. marca do 21. aprila. Dobro se organizirajte. Težko, polno novih izzivov, bo tudi obdobje od 21. julija do 5. septembra. Če boste morali po 11. oktobru podpisati kakšno pogodbo, jo zelo dobro preberite. Biki imajo dober občutek za finančne posle. Leto 2017 boste na tem področju še bolj blesteli, saj vam bo pomagal Neptun. Januarja, avgusta in septembra se vam nasmiha dodaten zaslužek. Od 11. oktobra dalje pa se izogibajte tveganjem. Poslušajte svoj 6. čut.

Zdravje
Največ moči boste črpali iz narave, zato se ne zapirajte med štiri stene. Največ volje za izpolnjevanje novoletnih zaobljub boste imeli junija. Oddih si privoščite med 21. julijem in 5. septembrom. Od novembra dalje bodite pozorni na svoje telo. Ne ignorirajte znakov, ki vam jih pošilja.

dvojčka | Avtor: Profimedias Profimedias

DVOJČKA

Ob strani vam bo stal Uran, zato bi bilo leto 2017 za vas lahko leto velikih sprememb. Napočil bo čas, da spremenite stvari, ki vas že lep čas motijo. Pazite pa se Saturna, ki vam pod noge metal polena. Ta sicer ne bodo prevelika. Zdržite!

Ljubezen
Januar bo počasen, februar in marec pa prinašata pozitivne vplive. Uživajte v skupnih trenutkih s partnerjem. Junija boste deležni največ romantičnih trenutkov, ko se vam bo nasmihala Venera. Od 21. septembra dalje pa boste potrebovali več časa zase, že oktobra pa si boste spet zaželeli družbe ljubljene osebe. Tudi samski dvojčki ne boste osamljeni. Še zlasti pestro bo poletje, zato o resni zvezi ne boste niti razmišljali.

Kariera
Do 10. oktobra vas na tem področju ne čakajo večje težave. Za to se lahko zahvalite Jupitru in Uranu. Najbolj kreativni boste februarja in marca, od 21. aprila pa do 4. junija boste vsem pokazali svoj talent za organizacijo. Svojih predlogov pred nadrejenimi ne skrivajte. To še zlasti velja za julij. Septembra in oktobra pazite na besede in dejanja. Bodite diplomatski. Sicer pa boste tudi konec leta samozavestno korakali svojemu cilju naproti. Januarja, avgusta, septembra in oktobra pa pazite pri odločitvah, ki se tičejo vaših financ. Nikomur slepo ne zaupajte. Junija, julija, novembra in decembra pa se veselite lepih zaslužkov. Nepremičnin letos raje ne kupujte ali prodajajte.

Zdravje
Na zdravje pazite januarja, nato pa lahko brez skrbi zakorakate v leto 2017. Septembra se boste pomirili. Ta čas izkoristite za nabiranje novih moči.

rak | Avtor: Profimedias Profimedias

 

RAK

Ne držite se nazaj. S pomočjo Jupitra in Urana boste spoznali, da ste za nepotreben stres krivi sami. Vzemite si čas za družino.

Ljubezen
Na začetku leta vas bosta razvaja Venera in Mars. Lebdeli boste na oblakih. Žal se bo to obdobje končalo že februarja in tudi marca ne bo nič bolje. Oblaki pa se bodo na srečo razpihali aprila. Vezani rakci boste maja zelo kritični do partnerja, poletje pa vama bo prineslo harmonijo. Od 11. oktobra dalje vam bo Jupiter na tem področju poklonil še dodatno srečo. Leto se bo končalo strastno. Januarja se lahko samski raki zanesete na svojo intuicijo, februarja pa vklopite možgane. Obstaja namreč nevarnost, da se navežete na napačno osebo. Poleti boste zaradi Marsa začutili največ metuljčkov. Obstaja celo verjetnost, da spoznate sorodno dušo.

Kariera
Do sredine oktobra bo stresno, zato obstaja nevarnost, da se boste kar nekajkrat spozabili in se zamerili kolegom in šefu. Zaupajte Neptunu in prisluhnite svoji intuiciji. April vam bo sicer zelo naklonjen, veselite pa se lahko tudi junija in julija, ko boste imeli dovolj zagona za svoje najljubše projekte. Avgusta se posvetite svojim idejam, ki pa jih pred oktobrom ne predstavljate nadrejenim. Šele v tem mesecu boste namreč deležni pohval. V prvi polovici leta se izogibajte finančnim investicijam. Junija bo prišla sprememba. Avgust bo ugoden mesec za nakupe, september pa za posel. Jupiter bo na vas močno vplival od 11. oktobra dalje. Možna bo povišica, selitev in celo nakup lastnega doma. V tem času boste imeli srečno roko.

Zdravje
Do 11. oktobra ne bo časa za počitek. Februarja in marca pazite na zdravje. April prinaša srečo in veselje. Odlično boste razpoloženi. Maj bo idealen za počitek in spremembo jedilnika. Posvetujte se s strokovnjakom za prehrano. Vse leto boste psihično in fizično močni. Od novembra dalje vam ob strani stal Jupiter in vam pomagal, če bi se vas lotile kakšne zdravstvene težave.

lev | Avtor: Profimedias Profimedias

LEV

To je vaše leto. Vse bo potekalo po vaših željah. Vse načrte boste izpeljali.

Ljubezen
V tem letu lahko imate vse – čudovito spolno življenje, mnogo intimnih trenutkov v dvoje in razburljivo zvezo. Najlepši čas za ljubezen bo med 26. avgustom in 20. septembrom, ko bo v vaše znamenje vstopila Venera. Tik pred božičem pa lahko postane malce stresno, a se bo situacija med prazniki pomirila. Samski se boste radi spogledovali. Od junija in vse do oktobra bo v vaši spalnici vroče! Oktobra in novembra pa boste stali pred dilemo, saj se ne boste znali odločiti. Odločitev bo padla december.

Kariera
Podpira vas sanjsko moštvo – Jupiter, Saturn in Uran. Z vašo kariero bo šlo leta 2017 samo navzgor. Najbolj produktivni boste med 20. julijem in 6. septembrom. Nikamor se vam ne bo mudilo. Če ste kdaj razmišljali o svojem poslu, je leto 2017 idealno za uresničitev sanj. Vse pomembne posle poskušajte skleniti do oktobra. Z denarjem boste ravnali preudarno in varčevali. Kdaj pa kdaj si le privoščite kaj lepega. Če načrtujete večjo naložbo, kot na primer nakup hiše, jo izpeljite pred novembrom.

Zdravje
Mars, Jupiter in Saturn vam bodo do 10. marca podarili veliko energije. Izkoristite jo. Od sredine marca pa do maja počivajte, da se boste lahko od 21. julija zadev spet lotili s polnim elanom. To bo trajalo vse do 6. septembra. V tem času bo v vašem znamenju Mars, zato se boste z lahkoto spopadali celo z najtežjimi nalogami. Jeseni upočasnite tempo. Ne skrbite, kljub temu bo vse postorjeno, saj boste točno vedeli, v kaj se splača usmeriti energijo.

devica | Avtor: Profimedias Profimedias

DEVICA

Vse mora biti popolno, a ne, drage device? Sonce vam bo v drugi polovici leta pokazalo, da temu ni tako. Takrat boste namreč dobili priložnost, da si malo odpočijete in uživate v življenju. To je zagotovo dobra novica!

Ljubezen
Na začetku letu se bo v zvezah devic pojavila kriza. Za to bo med drugim kriv vaš perfekcionizem. Vaš partner z vami ne bo delil mnenja, da je treba življenje izboljšati. S pomočjo Marsa pa se bo 10. marca v vašo zvezo vrnila strast, ki bo trajala do konca leta. Samske device bodo leto začele počasi, spomladi pa se bodo opogumile. Junija boste izžarevali prav poseben šarm in v spogledovanju vam nihče ne bo kos. Resne zveze takrat verjetno še ne boste našli, kar pa se zna že avgusta spremeniti. Jesen bo v znamenju globokih čustev.

Kariera
V prvih mesecih leta bo Mars od vas zelo veliko zahteval. Na žalost ne boste tako motivirani kot sicer, kar pa se bo že spomladi spremenilo. Takrat boste v svojem delu spet našli veselje, čeprav ne bo vse tako, kot si želite. Junija boste še dodatno motivirani, s kolegi in strankami se boste dobro razumeli. Od avgusta do oktobra boste najbolj uspešni, saj vas bosta podpirala Merkur in Mars. Konec leta boste še enkrat stopili na plin in z uspehom presenetili vse okoli sebe. Vse leto pa bodite pozorni na finance. Svetujemo natančnost. Pomagal vam bo Merkur. Med 13. januarjem in 8. februarjem in od 1. do 20. aprila ter od 17. maja do 6. junija lahko zmanjšate stroške. Našli boste nove vire dohodka. Merkur vam bo najbolj naklonjen med 25. julijem in 30. septembrom. Takrat si bodo tudi vaše finance opomogle. Novembra pa boste morali spet bolj paziti na denarnico, saj se lahko pojavijo nepričakovani stroški. December pa bo spet prinesel pomiritev.

Zdravje
Leto začnite počasi in preudarno. Nekaj časa še počivajte in se stvari lotite mirno. Marca boste imeli več energije, aprila pa se spet malo pomirite, čeprav bo to eden najlepših mesecev leta. Junija in julija se boste počutili odlično. Izžarevali boste zadovoljstvo. Od avgusta do oktobra si privoščite mirnejše obdobje. Odpotujte! Leto končajte brez stresa.

tehtnica | Avtor: Profimedias Profimedias

TEHTNICA

Jupiter vam bo do jeseni kril hrbet. Z njegovo pomočjo boste letos več kot zadovoljni s svojim življenjem.

Ljubezen
Za tehtnice se bo leto 2017 na ljubezenskem področju začelo z napetostmi. Lepih in strastnih trenutkov pa se lahko spet razveselite od 22. aprila dalje. Tudi julij bo romantičen, avgusta pa boste potrebovali čas zase. Oktobra pa se bo v vašo zvezo vrnila strast. Uživali boste v pestrem spolnem življenju in morda se boste razveselili celo novega družinskega člana. Samski se lahko veselite novih poznanstev in prijateljev. Čeprav vas bosta do 10. marca pri spogledovanju podpirala Mars in Venera, se zadev lotite počasi. Na globoka čustva boste pripravljeni šele od julija dalje. Z malo sreče boste v jesen zakorakali v dvoje.

Kariera
Ambiciozne tehtnice lahko leta 2017 dosežejo zelo veliko. Vse, kar bo postorjeno do 10.oktobra, bo prineslo dolgoročen uspeh. Za to bo poskrbel Saturn. Ta vas bo podpiral tudi pri sklepanju novih poslovnih zvez. Najbolj uspešni bodo poletni meseci in tudi jesen, ko boste lahko spet zadihali. Leto se bo, kar se tiče financ, začelo malce slabše, a boste vse računali poravnali že do februarja. V tem mesecu vam bo ob strani stal Merkur. Od 14. marca do 16. maja se izogibajte večjim naložbam. Te izpeljite junija. Tudi julij bo dober mesec, saj se vam nasmiha dodaten zaslužek. Avgust in september bosta v znamenju varčevanja, oktober pa bo spet uspešnejši.

Zdravje
Do 10. oktobra boste natančno vedeli, kaj vaše telo potrebuje. Februarja in marca boste potrebovali počitek, več energije boste imeli med 22. aprilom in 4. junijem. Julija si privoščite razvajanje. V naravo vas bo vleko avgusta in septembra. Naberite si moči. Od 23. oktobra do 9. decembra bo namreč spet pestro.

škorpijon | Avtor: Profimedias Profimedias

ŠKORPIJON

V prvi polovici leta bo vaše ljubezensko življenje podobno vožnji na vlaku smrti – občutili boste veliko vzponov in padcev. Oktobra bo bolje, saj bo v vaše znamenje vstopil Jupiter.

Ljubezen
Leto se bo začelo harmonično, z veliko nežnosti. Od 10. marca dalje pa računajte na prepire, ki jih bodo sprožale povsem nepomembne stvari. Maja se bodo čustva pomirila, junija in julija pa bo vaše ljubezensko življenje spet razburkano. Oktobra bo vaš znamenje za eno leto obiskal Jupiter, zato bo konec leta za vas srečen. Samski škorpijoni bodo imeli zelo pester začetek leta. Tudi aprila se boste veliko in uspešno spogledovali, oktobra pa se boste umirili in si zaželeli resne zveze. V tem času bo poleg Jupitra v vašem znamenju tudi Venera, zato imejte novembra oči na pecljih. Takrat imate namreč največ možnosti, da najdete sorodno dušo.

Kariera
Dolgočasja ne tolerirate. V službi potrebujete izzive. Najraje delate sami, v letu 2017 pa boste spoznali, kako lepo in sproščujoče je timsko delo. Odnosi vam bodo zelo pomembni. Vaša kariera se bo najbolj vzpenjala januarja, junija in julija. Marca boste nase opozarjali s svojimi komunikacijskimi sposobnostmi, aprila pa s kreativnimi idejami. Avgusta si privoščite oddih, od 11. septembra dalje pa se veselite novih projektov. Do 7. februarja vam bo Merkur na finančnem področju pomagal. Z lahkoto boste prepoznavali dobre posle. Aprila in maja varčujte. Junija boste s svojimi financami zadovoljni. Nekdo vam bo priskočil na pomoč, odkrili pa boste tudi nov vir dohodka.

Zdravje
V sportu ste zelo tekmovalni. To se bo pokazalo že januarja. Um razgibavajte februarja in marca. Če načrtujete lepotno operacijo ali obisk pri frizerju, to opravite aprila. Junija in julija plavajte, saj vam bo voda poklonila novih moči. Avgusta počivajte. Venera vam bo pri tem pomagala. Septembra bo stresno. Morebitne zdravstvene težave bodo izginile po 10. oktobru.

strelec | Avtor: Profimedias Profimedias

STRELEC

2017 vas bo Saturn vodil po poti, na kateri boste potrebovali veliko vzdržljivosti in dobro organizacijo. Z izzivi boste z lahkoto pometli in izkoristili ponujene priložnosti. Točno boste vedeli, kaj si želite.

Ljubezen
Leto 2016 je bilo za mnoge strelce izjemno stresno. Leto 2017 bo parom prineslo sprostitev. Ob svojem partnerju boste srečni. Zvezde bodo naklonjene tudi tistim, ki nad svojo zvezo še niso obupali in bi partnerju radi dali še eno priložnost. Od 20. julija do 6. septembra bo z Marsovo pomočjo strastno. Venera vas bo podpirala od 26. avgusta do 20. septembra. Do 22. oktobra bodite previdni in od partnerja ne zahtevajte preveč. Samskim strelcem bo najbolj naklonjeno obdobje od 28. januarja do 5. junija, a šele decembra boste vedeli, kaj točno si na tem področju želite.

Kariera
2017 boste mojster načrtovanja. Z Jupitrovo pomočjo boste prepoznavali dobre priložnosti, Saturn pa vam jih bo pomagal zgrabiti. Že februarja boste vso konkurenco pustili za sabo. Aprila boste pokali od energije, marca pa od kreativnosti. Maja bo spet vse v redu …Julija se boste s kolegi radi družili, avgusta pa se boste potegnili vase. Oktobra in novembra pazite na podrobnosti. Januarja se boste ukvarjali z računi, februarja pa se bo vaše finančno stanje spet izboljšalo. Uspehov se veselite od 21. aprila do 16. maja. Kar boste junija zapravili za zabavo, boste julija spet zaslužili. Kljub temu poleti ne zapravljajte preveč. Novembra boste vedeli, kam vložiti denar. Merkur bo takrat v vašem znamenju in vas spremljal do konca leta. To se vam bo obrestovalo.

Zdravje
Ste si nenadoma zaželeli bolj zdravega življenjskega stila? Za to je kriv Saturn. Januarja boste začutili potrebo po dodatnem vitaminu D. Pomagal vam bo premagovati stres, ki ga bo s seboj prinesel začetek leta. Venera vam bo od februarja pomagala najti ravnovesje. Junija boste izžarevali zadovoljstvo. Če se nameravate lotite diete, je sedaj pravi čas, saj boste zelo disciplinirani. Največ energije boste zaradi Marsa imeli poleti. Jeseni počivajte, novembra pa boste spet pokali od energije.

kozorog | Avtor: Profimedias Profimedias

KOZOROG
V začetku leta se ne boste mogli odločiti, katera pot je za vas najboljša. Zaradi Urana boste nemirni, kljub temu boste uživali v življenju. Oktobra boste spet vedeli, kaj storiti. Na vas se bodo lahko vsi zanesli.

Ljubezen
Do junija bo v zvezah kozorogov zaradi Marsa in Venere turbulentno. Od partnerja se boste umaknili, možno je, da se boste zaljubili v drugo osebo. Po številnih pogovorih, ki bodo predvsem poleti, se boste septembra spet zbližali s partnerjem. Božič bo spet romantičen. Samski se do jeseni ne boste želeli vezati. Veliko se boste spogledovali. Marca in aprila se vam nasmiha vroče razmerje. Stanje se bo pomirilo šele septembra. S pomočjo Venere in Marsa boste imeli med 21. septembrom in 14. oktobrom največ možnosti, da najdete sorodno dušo.

Kariera
Uran bo prinesel nemir. Več načrtov se bo izjalovilo, a vas to ne bo vrglo s tira. Januar se bo začel več kot odlično. V službi boste hitro napredovali. Februarja bo stresno. Marca in aprila boste imeli veliko dobrih idej in vsem boste dokazali, da jih lahko realizirate. Najbolj kreativni boste aprila in junija. Po vsej verjetnosti vam bodo nadrejeni oktobra zaupali več odgovornosti. Pazite na denar. Zaradi Jupitra in Urana lahko pride do nepričakovanih stroškov. Od 17. oktobra dalje se bo vaše finančno stanje izboljšalo. Konec leta bo pozlačen.

Zdravje
Za leto 2017 ste si postavili veliko ciljev, zato pazite na svoje zdravje. Januarja boste še polni energije, februarja pa obstaja nevarnost, da vas v posteljo za nekaj dni položi prehlad. Počivajte in spomladi bo že veliko bolje. Junija in julija si privoščite oddih. Več energije boste imeli septembra in oktobra.

vodnar | Avtor: Profimedias Profimedias

VODNAR

Imeli boste srečno roko. Merkur vam bo poklonil nekaj zelo lepih priložnosti, Jupiter pa vam bo pomagal pri pogodbah.

Ljubezen
Pari se lahko zaradi Marsa do maja veselijo, saj jih čaka pestro spolno življenje. Junija bo strast malce usahnila, a že julija bo spet bolj pestro. Do napetosti lahko pride avgusta in septembra, oktobra pa bodo z Venerino spet izginile. Decembra si za partnerja vzemite čas. Samski bodo uživali v svoji svobodi, čeprav imajo že od 3. februarja dalje veliko možnosti, da najdejo ljubezen svojega življenja. Do 5. junija bo vse mogoče. Po tem datumu pa se boste umaknili, saj boste potrebovali čas za razmislek. Julij bo prinesel razsvetljenje. Oktobra bo vaše življenje nadvse romantično, zima pa bo strastna.

Kariera
Leto polno priložnosti, ki lahko prinesejo velike in srečne spremembe. Februarja boste polni idej, ki jih boste z lahkoto realizirali. Od 10. marca pa do 21. aprila se boste morali z argumenti dokazati, nato pa bo v ospredje stopil Mars in od 4. julija dalje se bo kariera začela naglo vzpenjati. Julij bo buren, avgust pa idealen za počitnice. Od 23. oktobra do 9. decembra boste pokazali, da ste odličen vodja. Jupiter in Saturn bo 2017 na vaši strani, kar pomeni, da s financami ne boste imeli težav. Najbolj ugoden čas za pridobivanje denarja bo od 21. aprila do 17. maja in od 6. do 21. junija. Za višjo plačo se potegujte oktobra.

Zdravje
Še zlasti na začetku leta pazite na zdravje, saj obstaja nevarnost, da se poškodujete. Nase dobro pazite tudi od 7. junija do 6. julija. Ne prenažirajte se. Julija si privoščite oddih. Če razmišljate o dieti, se je lotite septembra. Najbolj aktivni pa boste med 23. oktobrom in 9. decembrom.

ribi | Avtor: Profimedias Profimedias

RIBI

Zaradi Saturna boste 2017 zelo disciplinirani. Merkur vas bo podpiral na področju financ, Venera in Mars pa na področju ljubezni.

Ljubezen
Do februarja se boste vezani najraje zadrževali doma in se s partnerjem crkljali. Zvezde bodo tistim ribicam, ki si želijo otroka, leta 2017 zelo naklonjene. Maja, septembra in oktobra se bodo nad vašim domom zgrnili oblaki, oktobra pa vam bo hrbet kril Jupiter in vašo zvezo utrdil. Novembra se mu bo pridružila Venera. Idealen čas, da storite naslednji korak … Samske ribice januarja čaka usodno srečanje. Februarja pa boste potrebovali čas zase, na globlja čustva boste pripravljeni šele aprila. Maja pa si boste spet zaželeli samote. Najbolj vroče bo junija pa vse do 21. julija. Uživajte, saj se bo v vaši spalnici že jeseni spet ohladilo. Konec leta pa se laho zgodi, da se bodo v vas spet vzbudila romantična čustva.

Kariera
Kar se denarja in naložb tiče, boste imeli 2017 srečno roko. Že marca se boste razveselili dobička. Nič čudnega, saj bo Merkur v vašem znamenju. Poleti pazite. Dobro preberite pogodbe. Jeseni bo že bolje: Merkur in Jupiter vam pripravljata presenečenje. Ta čas bo tudi boljši za podpisovanje pogodb.

Zdravje
Nasvet za 2017: Ne pretiravajte. Ne pretiravajte z zdravili in prehranskimi dodatki. Prehranjujte se zdravo. Saturn vam bo ob strani stal že januarja, rezultate pa boste videli že aprila. Pomlad bo aktivna, maj pa sproščujoč. Poleti se boste težko odrekali sladkarijam, se boste pa zato več gibali. Novembra boste bolj disciplinirani. Takrat boste fit in v svojo koži se boste odlično počutili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.