Magazin > Odnosi in prosti čas
166 ogledov

Ljubezen: Najslabše astrološke kombinacije

ločitev, spor, prepir Profimedias
Je vajina zveza obsojena na propad?

Astrologinja Roswitha Broszath pravi, da so to najbolj neugodne astrološke kombinacije – vsaj kar se ljubezni tiče.

Ona je ribica, on je lev
Zelo sta si različna. Ribica, ki se ne pretvarja, in samozavestni lev, ki se ceni bolj kot vse drugo v življenju – z eno besedo STRESNO. Če pa je njen podznak lev ali je Mars pozicioniran v tem znamenju, je dinamika popolnoma drugačna. V tem primeru se bosta dopolnjevala, občudovala in na življenje gledala kot na zabavo.

Ona je rakica, on je strelec
Drug nad drugim se ne bosta takoj navdušila. Veliko bo konfliktov, saj od življenja pričakujeta popolnoma različne stvari. Rakica je introvertirana, zanima jo psihološki vidik človeka in ne materialni svet. Samozavestni strelec bo rakico jezil s svojim neomajnim navdušenjem in verovanjem v lastno večvrednost. Zveza ima prihodnost le, če bosta pokazala veliko potrpljenja.

Škorpijonka in oven
Oba sta prava borca in vprašljivo je, ali se bosta sploh odločila za skupno pot. Težko bo, a ne nemogoče. Vzburjala ju bo napetost, ki vlada med njima. Ona v ljubezni vidi globlji smisel, neko skrivnostno dimenzijo, česar se oven boji …


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.