Magazin > Odnosi in prosti čas
29 ogledov

Ljubezenski nasveti, ki lahko uničijo vašo zvezo

masažna kopel Profimedias
Prijateljica, mama ali sestra vam ob težavah dobronamerno svetujejo, kaj naj naredite. A žal je med njihovimi nasveti tudi nekaj takšnih, ki lahko vašo zvezo končajo.

Spodnjim nasvetom se raje izogibajte, piše britanska ženska revija Cosmopolitan.

 1. Ne govori preveč, naj on govori.

  On samo govori in tudi, ko vas kaj vpraša, odgovorite na kratko. Med tem, ko vam on govori o sebi, vi samo kimate in se smehljate. Si vi želite takšnega sogovornika?

 2. Bodi zgovorna, kolikor se le da!

  To je nasvet, ki vam ga bo verjetno dala mama. "Ne bodi preveč tiho in ne bodi preveč sramežljiva,“ bi rekla mama. A vseeno, to vzemite z rezervo. Naj bo pogovor obojestranski, pustite ga do besede, vi pa med govorjenjem tudi kaj popijte, pojejte in zadihajte. Ni potrebe po tem, da mu vse poveste na prvem zmenku.

 3. Omeni seks … Vzburi ga malo.

  In potem se čudite, zakaj meni, da vam je samo do seksa in zakaj ne dobite resnega partnerja? Seveda je iskrenost lepa čednost, a vseeno … Zadržite kaj tudi zase. Tudi skrivnostne dame so zanimive.

 4. Zamudi na zmenek vsaj 20 minut. Prave stvari je vredno čakati.

  Zdelo se mu bo, da ne spoštujete dogovora, zdelo se mu bo, da ste razvajeni in da menite, da se cel svet vrti okoli vas in lahko naletite na moškega, ki res ne mara zamujanja in bo cel zmenek razdražen.

 5. Popij kaj preden greš ven, da se malo sprostiš

  Tri 'kratke' pijače na prazen želodec pred večerjo vas lahko sprostijo, on pa se lahko vpraša, s kom ima opravka in če imate morda težave z alkoholom. Če mu boste pokazali, da ste živčni, mu bo verjetno všeč, saj boste pokazali, da upate, da zmenek uspe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.